Back to Question Center
0

Semalt Expert: Surefire tapoja suojata sivuston hakkerit

1 answers:

Useimmat ihmiset ajattelevat, että heidän verkkosivuillaan ei ole mitään tärkeätä hakkeroida. Verkkosivusto voi ollahakkeri kyseenalaistaa palvelimen roskapostin lähettämiseen tai käyttää sitä väliaikaisena palvelimena laittomien tiedostojen vastaanottamiseen. Hakkerit kohdistavat verkkosivujapalvelimet minulle bitcoins, toimimaan botnet tai kysyntä irtotavarana. Hakkerit käyttävät automaattisia komentosarjoja rikkomaan internetiä yrittäessäänhyödyntää ohjelmiston heikkouksia.

Alla on muutamia vinkkejä, jotka Igor Gamanenko, Semalt Asiakkaan menestyspäällikkö, joka suojaa sinua ja verkkosivustoasi.

Ajankohtaiset ohjelmistot

Palvelimen käyttöohjelmisto ja kaikki tukiohjelmat tulisi päivittää säännöllisesti - perry termostati gsm.Ohjelmiston haavoittuvuus antaa hakkereille helpon porsaan manipuloida ja ilmaista huonot motiivinsa. Jos hosting-yritys hoitaasivustoosi, niin sinun ei tarvitse huolehtia, koska isäntäyritys huolehtii verkkoturvallisuudesta. Kaikki kolmannen osapuolen sovellukset pitäisi ollapäivitetään säännöllisesti uusien suojauskorjausten käyttämiseksi.

SQL-injektio

Hakkerit käyttävät injektio-iskuja manipuloimaan verkkosivuston tietokantaa. Käytetään standardiaTransact SQL: n avulla on helpompaa lisätä tietämättään vahingollisia koodeja kyselyyn, jota voitaisiin käyttää taulukkojen manipulointiin tai tietojen poistamiseen. jottavältä tätä, käytä aina parametroituja kyselyitä, kuten alla kuvattuja:

$ stmt = $ pdo-> valmistaa ('SELECT * FROM taulukko WHERE sarake =: arvo');

$ stmt-> suorita (array ('value' => $ parametri));

Cross site scripting

Nämä hyökkäysmuodot pistää roskia JavaScript-koodit web-sivulle, jokatoimii internetselaimissa nimettömästi ja voi muuttaa verkkosisällön tai varastaa arkaluonteisia tietoja lähettämällä takaisin hakkeriin..Nettisivujärjestelmänvalvojan on varmistettava, että käyttäjät eivät pysty suorittamaan JavaScript-sisältöä sivuillasi. Käyttämällä työkaluja, kuten sisällön suojausPolitiikka ohjaa verkkoselaimen rajoittamaan, miten ja mitä JavaScript toimii sivulta.

Virheilmoitukset

Sivuston ylläpitäjän tulisi olla varovainen sinunvirheilmoituksia. Vain rajoitettujen virheiden antaminen käyttäjille, jotta he eivät antaisi salaisia ​​tietoja palvelimistasi, kutensalasanoja tai API-avaimia.

Salasanat

On erittäin tärkeää käyttää monimutkaisia ​​salasanoja päästäksesi palvelimiin taisivustot admin section. Käyttäjiä olisi myös kannustettava käyttämään vahvoja salasanoja tiliensa varmistamiseksi. Yhdistelmä isoja,pienet kirjaimet, numerot ja erikoismerkit muodostavat suojatun salasanan. Salasanat on tallennettava hajautusalgoritmilla. Verkkosivustoturvallisuutta voidaan parantaa käyttämällä uutta ja ainutlaatuista suolaa salasanaa kohden.

Tiedoston lataukset

Hakkerointiyrityksen estämiseksi on vältettävä välitöntä pääsyä lähetettyihin tiedostoihintiedostot. Kaikki verkkosivustollesi ladatut tiedostot on tallennettava erilliseen kansioon Webrootin ulkopuolella. Erilaisen käsikirjoituksen pitäisi ollaluotiin haettua tiedostoja yksityiseltä kansiosta ja käytä niitä selaimelle.

HTTPS

Se on protokolla, joka tarjoaa turvallisuutta webissä. Se takaa käyttäjille senhe pääsevät palvelimeen, jonka he odottavat, ja että mikään hakkeri ei voi siepata sisältöä, jonka he ovat siirtymässä. Luottotukea tukeva verkkosivustokorttien tai muiden maksumomakkeiden tulee käyttää aitoja evästeitä, jotka on lähetetty käyttäjän pyynnöstä. Tämä auttaa lukitsemaan pyyntöjäpois hyökkäyksiä.

Käytä verkkosivustojen turvatyökaluja

Kun olet suorittanut kaikki edellä mainitut toimenpiteet, testaamalla sivustosi suojaus onratkaiseva. Se voidaan parhaiten toteuttaa tunkeutumisen testaustyökaluilla, joihin kuuluvat Netsparker, OpenVAS, Security Headers.io ja Xenotix XSSExploit Framework. Työkalujen käytön tuloksissa on laaja valikoima mahdollisia huolenaiheita ja mahdollisia kehittyneitä ratkaisuja.

November 28, 2017