Back to Question Center
0

Semalt Expert: Tarkempi haku hakkereiden työkalupakkiin

1 answers:

Kun hakkerit oppivat tapaa torjua organisaatiota, he käyttävät sitä hyödyntäen niitäkokemus ja menestys. Siksi yrittää saada järkeä mistä tahansa tietojen rikkomisesta voi olla merkittävää arvoa, kun joku tulee mieleenhyökkääjä ja harkitse tapoja, joilla he voivat käyttää haittaa.

Frank Abagnale, asiakkaiden menestyspäällikkö Semalt Digital Services, esittelee yleisimmät hyökkääjät, joita hakkerit käyttävät usein:

1. Haittaohjelmat

Haittaohjelmilla tarkoitetaan haavoittuvia ohjelmia, kuten viruksia ja irrotusohjelmistojajotka antavat hyökkääjille kaukosäädön - buy high pr sitesi. Kun se pääsee tietokoneeseen, se vaarantaa tietokoneen eheyden ja ottaa sen käyttöönkone käytössä. Se myös valvoo järjestelmän sisään ja ulos tulevaa tietoa sekä näppäimen painalluksia. Useimmissase edellyttää hakkeri käyttää tapoja, joilla he voivat saada haittaohjelmat asennettuja, kuten linkkejä, ja harmittomia hakuja sähköpostitseliitetiedostoja.

2. Tunnistetietojen

Tietojenkalastelua käytetään tyypillisesti, kun hyökkääjä peittää itsensä jonkun tai jonkunorganisaatio, johon he luottavat tekemään jotain, jota he eivät halua. He käyttävät sähköpostin kiireellisyyttä, kuten petollista toimintaa ja sähköpostiakiinnitys. Kun lataat liitetiedoston, se asentaa haittaohjelmat, jotka ohjataan käyttäjän oikeutettuun verkkosivustoon, joka jatkuupyytää henkilökohtaisia ​​tietoja käyttäjältä.

3. SQL Injection Attack

Structured Query Language on ohjelmointikieli, joka auttaa kommunikoimaantietokantojen kanssa. Useimmat palvelimet tallentavat yksityisiä tietoja tietokantoihinsa. Jos lähdekoodissa on aukkoja, hakkeri voi pistääomalla SQL-järjestelmällä, joka sallii heille takahuoneen, jossa he voivat pyytää valtuustietoja sivuston käyttäjiltä. Asia muuttuu ongelmallisemmaksijos sivusto tallentaa käyttäjiensa kriittisiä tietoja, kuten luottotietoja tietokannoissaan..

4. Cross-Site Scripting (XSS)

Se toimii samalla tavalla kuin SQL-injektioita, koska se injektoi haitallisen koodin averkkosivusto. Kun kävijät pääsevät sivustolle, koodi asennetaan käyttäjän selaimeen, mikä vaikuttaa kävijöihin suoraan.Hakkerit lisäävät automaattisesti komentojen tai komentosarjoja sivustolla käyttääksesi XSS: ää. Käyttäjät eivät ehkä edes ymmärrä, että hakkerit kaapisivat heidänkunnes se on liian myöhäistä.

5. Denial of Service (DoS)

DoS-hyökkäys aiheuttaa ylikuormitusta verkkosivustolla liikaa liikennettä kohtaanylikuormaa palvelinta ja ei pysty palvelemaan sen sisältöä ihmisille, jotka yrittävät päästä siihen. Haitallisten hakkereiden käyttämä liikenne ontarkoitus on tulva verkkosivuilla sulkea se pois käyttäjiltä. Tapauksessa, jossa useita tietokoneita käytetään hakata, se tulee Distributed denialPalvelun hyökkäys (DDoS) antaa hyökkääjälle eri IP-osoitteet toimimaan samanaikaisesti ja vaikeuttamaan niiden jäljittämistä.

6. Istuntojen kaappaus ja ihmisen keskinäiset hyökkäykset

Edestakaiset tapahtumat tietokoneen ja kauko-web-palvelimen välilläon yksilöllinen istuntotunnus. Kun hakkeri tarttuu istuntotunnukseen, he voivat tehdä tietokoneella esittämiä pyyntöjä. Sen avulla he voivat saadalaittoman maahanpääsyn kuin epäilemättömän käyttäjän saada hallita tietojaan. Joitakin tapoja, joilla kaapataan istuntotunnukset, käy läpicross-site scripting.

7. Credential-uudelleenkäyttö

Käyttäjät voivat halutessaan käyttää uudelleen salasanoja vaativien verkkosivustojen määrän lisääntymisen vuoksiniiden salasanoja tietyille sivustoille. Turvallisuusasiantuntijat neuvovat ihmisiä käyttämään ainutlaatuisia salasanoja. Hakkerit saavat käyttäjätunnukset ja salasanatja käyttää hyökkääjä hyökkäyksiä päästä käsiksi. Saatavilla on salasanojen hallinnoijia, jotka auttavat erilaisten verkkosivustojen eri tunnistetietojen käyttämisessä.

Päätelmä

Nämä ovat vain muutamia tekniikoita, joita verkkosivustojen hyökkääjät käyttävät. He ovat jatkuvastikehittää uusia ja innovatiivisia menetelmiä. Tietämys on kuitenkin yksi tapa vähentää hyökkäysten riskiä ja parantaa turvallisuutta.

November 28, 2017