Back to Question Center
0

Semalt Expert Tietoa Online Frauds - Mitä & miten

1 answers:

Online-petosten yleisyys kasvaa. Tänään kun katsot tuota näyttöävain ei voi tietää kuka on todellinen ja kuka on petollinen. He (roistot) ovat oppineet naamioimaan itsensä ja kieltämään tuhannet ihmisetmielenrauhaa heidän vihamielistensa kautta.

Voit kuitenkin suojata itsesi. Se on helppoa: tutustumalla yhteiseenonline-petoksia. Jason Adler, asiantuntija Semalt ,uskoo, että tämä säilyttää luottamukselliset tiedot, pankkisi tiedot ja rahat turvassa - tappo prolungato per tritarifiut.

Muista aina koskaan lähettää rahaa tai luovuttaa luottokorttitietoja kenelle et tiedä eikä luota.

Romance huijaus

Dating-sivustot ovat auttaneet tuhansia löytää rakkautta. Valitettavasti muutama huono elementtiovat heittäneet online-dating väärälle valokeilalle. Ole varovainen. Dating huijaus on ilmestynyt legit dating sivustoja ja niitä luotufleece unsuspecting ihmisiä. Näin tapahtuu:

  • Väärennetyllä verkkosivustolla (joka kulkee oikein) petostaja perii sinutluoda tili, yhdistää ja viestiä mahdollisille ystäville / kumppanille. Tämän välttämiseksi tarkista dating sites -katsaukset niin, että tiedät mitähyvä ja mikä ei ole.
  • Laillisella verkkosivustolla petostaja luo tilin. He tekevätolla kiinnostunut sinusta, mutta todellisuudessa he eivät ole kovin hyviä. He tuovat sitten sairaan sukulaisen tai hätätapauksen, jolle he tarvitsevat rahaa:osa niistä, joista he pyytävät sinut sisään. Muissa tapauksissa he saattavat olla kiinnostuneita lahjasi, sitten he pyytävät pankin yksityiskohtialupauksella lähettää rahaa.

Kilpailut, arpajaiset ja lottovoitot huijaus

Tämä on kaukana yleisimpiä sähköposteja ja verkkohuijauksia. Saat sähköpostiviestin taiviesti sosiaalisen median tiliisi, joka kertoo sinulle, että olet voittanut palkinnon, jota voit vaatia, jos maksat tai antoit luottokorttitietosi.He yrittävät kovasti vakuuttaa teille, että se on verovelvollisuus tai jotain tällaista..Älkää huijata. Se on huijaus. Se on huijaus. Jos sinäei osallistunut mihinkään arpajaiseen, lohikäärmeeseen tai hyväntekeväisyyteen, ole varovainen.

Roskapostihuijaukset

Nämä täyttävät postilaatikkosi. Tässä huijauksessa henkilö voi olettaa olevansa kiinnostunuttuotteet / palvelut, tai se voisi olla organisaatio, joka on kiinnostunut tekemään liiketoimintaa kanssasi. Jos he pyytävät rahaa auttamaan heitä prosessoimaanmaksu lopussa, niin saatat olla surkean yllätyksen vuoksi. Joskus he pyytävät luottotietoja, vaikka tässä tapauksessa,he tekisivät olevansa pankkisi tai minkä tahansa laillisen organisaation, johon sinulla on usein vuorovaikutus. Älä napsauta mitään linkkejä, ellet ole kutsunut pankkiavahvista sama. Tämän lisäksi saatat joutua kohtaamaan ylimääräisen maksuvaihdon, jossa asiakas väittää ylittäneen palvelun.He pyytävät hyvitystä sinulta.

Työllisyyshuijaus

Hyvä esimerkki olisi "kotona työskentely" esimerkki, joka lupaa tuhansiadollareita vähän työtä varten. Muissa tapauksissa taataan hyvää työtä, jossa on komea korvaus. Siellä on kuitenkin kiinni. Sinun on maksettava maksuturvata työ. Älä menetä rahaa tällaisessa huijauksessa.

Osta / myy huutokauppaa

Verkkokaupoissa ja hinnoittelussa siirtyvien ihmisten kanssa on tullut huijaus:osto / myydä huutokauppaa huijaus. Kun hintatarjous tuotetta vastaan ​​ei onnistu hankkimaan hintatarjousta yrityksestäsi. Sitten saat jonkun puhelunväittäen voittaneen tarjoajan taaksepäin, ja nyt olet voittanut tarjouksen. Mitä he haluavat? Tehdä liiketoimintaasi alustan ulkopuolella (verkkosivusto). äläuskalla tehdä tämä. Sinut huijataan rahoillesi, etkä saa hintaa (mitä olet tarjonnut).

Kasvattajahuijaus

Tässä online scammerissä koiran kasvattaja näyttää hänen pennut, joita hän onmyynti. He lähettävät rekisteröintiasiakirjat ja paljon kuvia. Kaupan lopettamiseksi sinua pyydetään maksamaan lähetysmaksu, joka sittenpalautetaan. Loppujen lopuksi maksat rahaa, etkä saa pentua. Niiden linja menee myös vastaamatta.

November 28, 2017