Back to Question Center
0

Semalt Expert Tietoja hakkerointi-hyökkäyksistä - Miten miksi?

1 answers:

Kun yhä useammat ihmiset kääntyvät käyttämään Internetiä, yhteinen uhka on syntynyt - hakkerointi.Aluksi termi viittasi tietokonejärjestelmien ja ohjelmointikielten oppimisprosessiin. Ajan myötä termi otti synkänmikä tarkoittaa mahdollisuutta ohittaa tietokoneverkko tai järjestelmän suojaus.

Igor Gamanenko, yksi Euroopan johtavista asiantuntijoista Semalt ,ottaa syvälle katsauksen syyt ja tarkoitukset hakkerointiin.

Yleensä verkkosivustojen hakkerit tasoittavat 5 tyyppisiä hyökkäyksiä verkkoihin ja tietokoneisiin - human resources payroll software. Nämä sisältävät:

1. Distributed Denial of Service (DDoS) hyökkäykset

Ne on suunniteltu vaarantamaan järjestelmät, joilla ei ole riittäviä turvaominaisuuksia jakeskittyä avoimiin satamiin ja verkkoyhteyksiin. Yleensä DDoS-hyökkäykset pyrkivät heikentämään järjestelmää lähettämällä useita pyyntöjäjotka aiheuttavat verkon tai järjestelmän kaatumisen tai sammuttamisen. Tästä huolimatta useimmat järjestelmät kestää hyökkäykset ja palaavat helposti.

2. Troijan hevonen

Tämä ohjelmisto on peitetty tärkeäksi freeware- tai shareware-ohjelmaksi. Naamioitu ohjelmistousein asentaa tietoisesti ylläpitäjä, joka ei tiedä, mitä ohjelmisto todella sisältää.

Normaalisti ohjelmisto sisältää ominaisuuksia, jotka avaavat järjestelmän takaluukunluvaton pääsy järjestelmään aina, kun käytät ohjelmistoa. Vaihtoehtoisesti ohjelmistossa on liipaisin, jonka tietyt määrittelevättapahtumia tai päivämäärää. Kun ohjelma käynnistetään, ohjelmisto sammuttaa järjestelmän tai verkon. Vakoiluohjelmat ovat vähemmän haittaohjelmia, jotka ovatjoita käytetään yleisesti kerätä tietoja, jotka myydään myöhemmin markkinointiyrityksille.

3. Virus

Tämä on yleisimpi uhka webmasters kohtaaminen. Perusasulla se on ahaitallinen ohjelma, joka pystyy replikoimaan itsensä. Viruksen ensisijainen tehtävä on hyökätä ja tuhota isännän järjestelmä..yhteinenEsimerkkejä haittaohjelmista ovat Frodo, Cascade ja Tequila.

4. Sivustot

Nämä ovat varjoisia sivustoja, jotka hyödyntävät tietoturvan heikkouksia tietyissä web-tekniikoissajotta selaimesi voi käynnistää luvattoman toiminnan.

5. Mato

Tämä on itsekopioiva haittaohjelma, joka kerää järjestelmänsä arvokkaita resursseja siihen astiylikuormittuu ja pysähtyy. Worms on suunniteltu tietyntyyppisille tietokoneille, jotka tekevät niistä tehottomia joitain järjestelmiä vastaan.

Miksi verkkosivustojen hakkerit käyttävät näitä haittaohjelmia?

1. Pääset käyttämään ja käyttämään järjestelmää Internet-keskustelussa laittomien toimintojen vuoksihakkereita usein harjoittaa laitonta toimintaa, heidän on peitettävä toimintaansa. Tätä varten ne ottavat palvelimet tallentaakseen laittoman sisällöntai viestintätarkoituksiin.

2. Varastaa tietoja.

3. Hauskaa ja viihdettä.

4. Kunnianhimoisen teknologian henkilökunnalle, joka on irtisanoutunut yrityksestä tai uhkaavasta yrityksestä, kilpailijat ovathyvin todennäköisesti halki järjestelmäsi kosto hyökkäys.

5. Julkisuudessa - jotkut hakkerit rakastavat julkisuutta ja tekevät mitä tahansa, jotta heidät huomataan.

6. Jos haluat kokeilla tai testata järjestelmää, joissakin tapauksissa verkkovastaavat pyytävät tietotekniikan asiantuntijoitatutkia järjestelmiään havaitsemaan heikkoutensa pyrkien auttamaan turvallisuuden parantamisessa.

7. Aspergerin oireyhtymän kaltaisen häiriön takia. Ihmiset, jotka kärsivät tästä sairaudestaovat epäsosiaalisia, mutta niillä on kyky keskittyä ongelmaan hyvin pitkään.

8. Uteliaisuudesta..

9. Voit tarkistaa, mitä kollegoiden, puolisoiden, yritysten kilpailijoiden tai perheenjäsenten on noudatettava.

10. Houkutella oikeuksia.

11. Henkisenä haasteena.

12. Taloudellista hyötyä varten - vaikka useimmat verkkosivujen hakkerit eivät tee sitä rahoille, jotkut tietoverkotrikolliset tekevät elantonsa tekemällä luottokorttipetoksia.

Haitallisia hyökkäyksiä uhkaavat ihmiset

  • Internetin turvallisuusalan yritykset - näillä yrityksillä on paras turvallisuus, joka tekee niistähoukutteleva kohde hakkereille.
  • Korkean profiilin yritykset - poliittisten puolueiden verkkosivustot ja monikansalliset yritykset ovatyleensä vastustamaton tavoite hakijoille, jotka pyrkivät saavuttamaan houkutusoikeuksia.
  • Jokainen, jolla on sivustoja, vaikka sähköisen kaupankäynnin sivustoja, kohdennetaan lähinnä tietoverkkorikollisille,hakkerit eivät haittaa heikossa asemassa olevaa järjestelmää.

Miten verkkosivuston turvallisuus vaarantuu

Verkkosivustojen hakkerointi voi olla erittäin kiehtovaa. On ilmeistä, että vaarantuneet yrityksetoli merkki hakkeroinnista, mutta ei usko, että tartunta laajennettaisiin heidän verkkosivustoilleen. Pääsy liiketoiminnan hallintaanhyvä sopimus. Ohjauksen käyttämiseksi hakkeri tekee useita yrityksiä käyttäjätunnuksestasi ja salasanallasi. Valtakirjaasi voidaan siirtäähakkuliiton tekemästä asianmukaisesta kuuntelusta.

Toinen tapa hakkeroida on ohjelmisto-haavoittuvuudet. Se eisinun on oltava asennettu ohjelmisto, mutta myös selaimesi. Hakkeri voi päästä käskyihinsi ottamalla selaimen hallintaan.

Web-sivuston omistajana sinun on työskenneltävä verkkosivustosi suojaamisessahakkeroitu. Painottamalla kävijöiden pääsyä yrityksesi verkkosivustoon on yksi näkökohta, joka voi auttaa sinua suojelemaan sivustosi. Varmista, että einäytöt näkyvät. Tee sivustosi käyttäjäystävällinen noudattamalla sivustosi tietoturvaa.

November 28, 2017