Back to Question Center
0

Semalt Expert vakuuttaa, että sinun on suojattava verkkosivusto Hack-kokeilusta - Tässä on miten

1 answers:

Internetissä on monia haittaohjelmia. Monet ihmiset kohtaavat teoksiamonista hakkereista heidän päivittäisissä hankkeissaan ja työpaikkansa aikana. Hakkerit vievät paljon aikaa yrittäen selvittääerilaisia ​​menetelmiä, joita he voivat käyttää työnsä suorittamiseen - fix laptop mountain view. Suurin osa näistä menetelmistä sisältää tehtäviä, kuten DDOS-hyökkäyksiä tai jopa ristikkäistä sivustoascripting. Kaikilla näillä hyökkäyksillä on itsekäs motiivi sekä uhrien suuri kärsimys.

Hakkerit voivat yleensä kohdistaa verkkosivustosi monista syistä. Yleensä he voisivat ollavarastaa käyttäjätietoja, kuten luottokorttitietoja tai jopa admin-paneelin hakkereita. Muissa tapauksissa hakkeri voi varastaa arvokkaitasivuston tiedot, kuten asiakkaan tiedot sekä erilaiset yrityksen tärkeät näkökohdat. hakkeritvoi myös torjua epärehellistä kilpailua, jossa hakkeri voi tuhota verkkosivustosi tai hakukoneoptimointipalvelusi (SEO) sijoitukseneri tavoin. Tämän vuoksi on tärkeää suojata järjestelmäsi hakkereilta.

Jack Miller, johtava asiantuntija Semalt ,käsittelee joitain keinoja, jotka voivat estää sinua näiden ihmisten hyökkäyksiltä:

Suojautuminen luvattomalta maahantulolta

Yksi helpoimmista asioista, joita hakkeri voi tehdä sivustollasi, yrittää kirjautua adminiksi.Tämän seurauksena hakkeri voi yrittää arvata erilaisia ​​salasanoja nähdäkseen, kumpi niistä saattaa jäädä tietämättömyytesi vuoksi. Turvallisten salasanojen käyttäminenon välttämätön. Salasanat, kuten 12345, eivät ole turvallisia ja voivat altistaa koko sivuston hakkereille. Et myöskään saa käyttää salasanaase on liian helppo arvailla. Sanat, kuten lapsesi nimi, voivat olla ehdoton arvaus henkilöille, jolla on tätä tietämystä. Sen sijaan yhdistääeri merkkejä eri muodoissa.

Cross Site Scripting (XSS)

Tämä on hakutapa, joka vaatii käyttäjän loppua. Tämä hakkerointi käyttää joitakinkäyttämät lomakkeet ja tekstikentät, kuten tilauslomake. Hakkeri pyrkii sisällyttämään koodin käyttäjälomakkeeseen, joka sisältää komentosarjan. päällekun kirjoitat Enter-koodin, komentosarja alkaa palvelimellasi. Tämän seurauksena hakkeri pääsee käsiksi kaikkiin asiakastietoihin, mukaan lukiennäppäilyn aikana asiakas osuu milloin he kirjautuvat verkkosivustoosi. Tämän haavoittuvuuden korjaamiseksi tarvitset koodauksenlomakkeiden tiedot ennen niiden syöttämistä tietokantaan. Tämän seurauksena komentosarja ei voi toimia tietokannassasi, koska se on jo olemassatoimenpiteitä, jotka eivät ole mahdollisia.

Päätelmä

Jokaisen verkkokauppaliiketoiminnan osalta tietoturva on ensisijainen huolenaiheonline-työskentelyyn. On monia hakkerointiyrityksiä ja henkilöitä, jotka saattavat haluta hakata sivustosi hyvin monille verkkosivustoille. Sinun turvallisuutesisivusto, samoin kuin asiakkaidesi hyvinvointi, riippuvat suuresti teistä, jotka olette admin.

November 28, 2017