Back to Question Center
0

Semalt Expert vakuuttaa, että sinun tarvitsee oppia online-petoksista ja huijauksista - Tässä on Miksi

1 answers:

Verkkopiratisiksi kutsutaan usein "Internet-petoksia" tai "huijauksia". Tällainen petosilmestyy useissa eri muodoissa, kuten sähköpostin roskapostissa. Väärennettyjen postitoimeksiantojen käyttämisen tai tekemisen seuraamus on vankilassa kymmenen tai kaksikymmentä vuottaYhdysvalloissa. Huutoittelijat usein tekevät olevansa hyväntekeväisyysjärjestöjen edustajia ja etsivät apuasi uhreilleluonnonkatastrofeja, terrori-iskuja, alueellisia konflikteja tai epidemioita. Jos olet verkkojuttelun uhreja, on tärkeää, että lähetätraportti Australian Cybercrime Online Reporting Network -verkostolle (ACORN) mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Tähän verkkoon lähetetyt raportit ovat eteenpäin poliisivoimiatai tiedustelupalveluja mahdollisten tutkintojen osalta.

Jason Adler, asiakkaiden menestyspäällikkö Semalt ,keskittyy online-petoksiin, joiden avulla voit suojata itsesi hyökkäyksiltä.

Yleisimmät online-petokset ovat internetpankkipalveluja, huijauksia, henkilöllisyyden varastamista,ja osto- ja huutokauppapaikan petoksia.

Internet-pankkiirrot

Se määritellään potentiaalisesti laittomien keinojen käyttämiseksi henkilökohtaisten omaisuuserien hankkimiseksitietoja, omaisuutta tai rahaa yksityisen laitoksen tai hakkereilta. Yleisimmät Internet-pankkitoiminnan tyypit ovat muulin rekrytointi japhishing. Hakkerit käyttävät usein arkaluonteisia tietoja, kuten salasanaa tai käyttäjänimeä, niin pääset käsiksi tietoihisi. He saavat tällaiset tiedottabletit, mobiililaitteet tai kannettavat tietokoneet lähettämällä haittaohjelmia ja viruksia.

Nykyään monet ihmiset käyttävät matkapuhelimiaan ja älypuhelimiaan pankkiinsatilejä. Rikolliset tietävät, että heille voi olla vaikeuksia päästä tietoihisi. Niinpä he lähettävät väärennettyjä sähköpostiviestejä tai pyytävät sinua napsauttamaan tiettyjälinkit, paljastaen luottamukselliset tiedot. Et saa vastata tuntemattomaan sähköpostiin. On myös tärkeää, että et napsauta tuntemattomia linkkejäja sivuuttaa ihmisiä, jotka edelleen lähettävät sinulle liitetiedostoja.

Tietojenkalastelu on toisaalta yritys saada arkaluonteisia tietoja, kutenkäyttäjätunnusta, salasanaa, PayPal-tunnusta ja luottokorttitietoja, piilottamalla luotettavia yhteisöjä sähköisessä viestinnässä.

Erikoistuneet roskapostisuodattimet auttavat vähentämään tietojesi tallentamista sähköpostiviestejäpostilaatikoihin. Voit myös asentaa virustorjuntaohjelmistoja tai haittaohjelmien torjuntaohjelmia, jotta tiedot tallennetaan. AFP ehdottaa, että et vastaaroskapostiviestejä ja poista ne mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Jos liitetiedostoja ei ole, et koskaan saa avata niitä liitetiedostoja, koska ne voivat sisältää niitäei-toivotut ohjelmat tai virukset.

Osto- ja huutokauppapaikan petokset

Hakkerit käyttävät usein uusinta tekniikkaa asettaakseen väärennettyjä jälleenmyyjien sivustoja, jotka näyttävätkuten kuuluisat verkkokaupat. He käyttävät hienostuneita asetteluja ja malleja houkuttelemaan yhä useampia ihmisiä. On tärkeää, ettetlisää henkilötietosi, luottokorttitiedot tai PayPal-tunnus tällaisiin verkkosivustoihin. Kaikilla verkkohuutokaupungeilla on tiukat säännöt ja määräykset.Huutokauppiaat eivät voi hyökätä sinua näiden verkkosivustojen kautta, ja he osaavat käsitellä huutokauppapaikkojen ulkopuolella olevia ihmisiä. Voit kuullaAustralian kilpailu- ja kuluttajajärjestö minimoi online-petosten riskit. Kun käytät huutokauppasivustoja, kuten eBay, he tulevatei pyydä mitään luottokortiltasi tai PayPal-palvelusta.

Yleisneuvonta

Jos olet saanut epäilyttäviä sähköposteja, paras ja helpoin tapa on poistaamahdollisimman varhaisessa vaiheessa. On myös tärkeää, että et napsauta sähköpostiviestien lähettämiä liitteitä Source .

November 28, 2017