Back to Question Center
0

Semalt Expert: WordPressin turvallisuuskysymykset Jokainen on tietää

1 answers:

Monet kaupalliset ja institutionaaliset käytännöt käyvät verkossa. Tämän seurauksena verkossakentällä on tulossa paras tavoite tietoverkkorikollisille suorittamaan hyökkäyksensä. Monet yrittäjät ja sähköisen kaupankäynnin sivuston omistaja eiväton riittävästi tietoa ja taitoja rakentaa ja isännöidä verkkosivustojaan. Tämän seurauksena he valitsevat menetelmiä, kuten DIY-työkaluja ja hosting-alustojakuten HostGator. Suurin osa sisällönhallintajärjestelmistä, joihin he luottavat, ovat WordPress-alusta - rba coil build. WordPress isännöi jopa 24% kaikistaverkkosivustoja maailmanlaajuisesti. Tämä tilanne tarkoittaa sitä, että hakkereilla on suuri toimintaedellytys vastata vastustajiinsa. Hack-proof-järjestelmän löytäminenon usein unelma.

Frank Abagnale, asiakkaiden menestyspäällikkö Semalt Digital Services, antaa syyt miksi ihmiset haluavat WordPressia. Ensinnäkin niillä on avoimen lähdekoodin foorumi sekä monia plugins, jotkavoi suorittaa suuria tehtäviä. Tuloksena WordPress on standardi sisällönhallintajärjestelmä, jonka avulla ihmiset voivat isännöidä monia sivustoja.WordPressillä on kuitenkin epäedullinen asema. Niin paljon kuin monet ihmiset luo verkkosivustoja WordPressissa, valtaosa hakkeriyrityksestäWordPress-sivustoja. Esimerkiksi jos hakkeri löytää reiän WordPressin turvajärjestelmästä tai WordPressin käytettävissä olevasta laajennuksesta,he voivat nopeasti automatisoida valtavan määrän hyökkäyksiä, jotka voivat lähettää käyttäjän tietoja tai muita arvokkaita tietoja salaseuroille.

Suojaus roskapostilta

Roskapostittajat ovat ihmisiä, jotka yrittävät syöttiä uhreja tekemään joitakin tehtäviä,mutta kätkemisen tarkoitus ei ole kunnossa. Jotkut roskapostittajat voivat esimerkiksi yrittää huijata ihmisiä klikkaamaan tarttuvia linkkejä. Toisessakertaa, heillä voi olla phishing-sivuja, jotka antavat heille paljon arvokkaita tietoja. Modernissa ikäryhmässä roskapostittajat käyttävät liitteitä, jotka sisältäväthaittaohjelmia, kuten troijalaisia. Sinun tulisi herkistää asiakkaitasi tällaisia ​​hyökkäyksiä vastaan. Hakkerit ovat kaikkien spam-iskujen takana. He saattavattarvitsevat käyttäjän tunnistetietoja, luottokorttitietoja, verkkosivustojen hallintaa tai muita hyökkäysten takia likaisia ​​motiiveja. Turvatoimenpiteiden käyttösillä sivustosi voi tallentaa sen monia hyökkäyksiä vastaan.

Ihmisen hyökkääjät, botit ja botnetit

Kun hajautetaan hyökkäyksiä, on tärkeää selvittää kuka tai mikä onhyökkäyksen takana. Ihmisen hyökkääjät ovat todellisia ihmisiä, jotka suorittavat tehtävät tavoitteenaan. Botit ovat yksinkertaisia ​​ohjelmia, kuten robotteja,jotka edustavat henkilöä tehtävän suorittamisessa. Toisaalta botnet on monien botojen verkko, kuten miljoonia, jotka voidaan lähettäälöytää erilaisia ​​hyökkäyksiä ja antaa tulokset hakkereille tietyssä paikassa.

Päätelmä

Web-sivustosi sekä asiakkaidesi turvallisuus riippuuvoimakkaasti sinusta admin. Luomalla verkkosivustoja jätämme huomiotta mahdolliset tietoverkkorikolliset, jotka voivat tehdä koko verkkokaupan verkkosivujen rikkoutumisenalas. Paljon SEO-ponnistuksia menetetään hakkereiden käsissä, jotka auttavat kilpailijoita tuomalla epäreilua kilpailua. Tilanne paheneeWordPress-sivustoilla, lähinnä siksi, että niiden tietoturvajärjestelmät ovat tiedossa. Lisäksi WordPressissä on eniten sivustoja. Jonkin verrantekniikoita, jotka voivat suojata WordPressia, ovat tässä ohjeessa. Voit myös varmistaa liikenteen turvallisuuden, vierailijat myöskuten parantaa SEO Googlen kautta turvatarkastuksia.

November 28, 2017