Back to Question Center
0

Semalt: Hakkerien salaisuuksia he eivät halua sinun tietävän

1 answers:

Tietotekniikka-ala sisältää monia asioita. Esimerkiksi,monet yritykset ovat omaksuneet sähköisen kaupankäynnin lähestymistavan, johon liittyy verkkosivustojen ja blogien käyttöönotto markkinointikampanjoiden valtaan.On monia uusia työkaluja, jotka ohjaavat ihmisiä monimutkaisen sivuston luomisen kautta. Samassa mittauksessa työkalut, joissa onhakkeri käyttää myös etenee, koska ne ovat parempia ja parempia. Hakkerit poistavat paljon henkilökohtaisia ​​tietoja sekämuita tietoja, jotka voivat olla arvokkaita - eu casino bonus codes 2018.

He voivat torjua verkkosivuston ja poistaa tietoja, kuten luottokorttiatietoa ja muita hyödyllisiä tietoja. Tämän seurauksena ihmisten tulisi varoa näistä hyökkäyksistä monien muiden mahdollisten osien rinnallahakkeri voi tehdä. Monet ihmettelevät, miten hakkerit suorittavat hyökkäyksensä niin korkealla huippuosaamisella. Yksi hakkereiden välttämiseksija selviytyä hakkerointiyrityksistä, on ymmärrettävä, miten hakkerit hakevat verkkosivustoja.

Jotkut heidän hyödyntämiään ja menetelmiään ovat tässä ohjeessaFrank Abagnale, asiakkaiden menestyspäällikkö Semalt Digitaaliset palvelut.

  • SQL-injektio.

Tämä hyökkäys koskee hyökkäämällä huonosti koodattuja verkkosivustoja lukeaniiden tietokantaan. Tämä hakkeri varastaa henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten luottokortteja, käyttäjätunnuksia ja salasanoja. SQL-injektio tapahtuu erityisellä tavallatyökaluja, jotka voivat lukea tietokannan tyyppiä ja kerätä asiaankuuluvia asiakastietoja. Tämä menetelmä voi mahdollistaa hakkereiden muokkaustiedon, latauksentai ladata tiedostoja tietokannasta etäyhteyden kautta.

  • Cross Site Attack..

Tämä hyökkäys merkitsee tekstinsyöttöominaisuuksien käyttöäverkkosivustosta. Tämä hyökkäys edellyttää, että uhri napsauttaa tarttuvaa linkkiä tai tiedostoa. Tämän seurauksena käsikirjoitus kytkee selaimen. Hakkeripääsee käsiksi kuten välimuistista, sekä salasanoja mille tahansa verkkosivustolle. Voit estää tämän hyökkäyksen salaamalla tiedot myöskun otetaan käyttöön toissijainen dekoodausmekanismi, kun tieto kulkee käyttäjän ja palvelimen välillä.

  • Tietojenkalastelu ja huijaus.

Nämä ovat kloonisivustoja, jotka voivat huijata käyttäjää antamaanulos kirjautumistiedot väärennettyyn sivuun. Käyttäjän antamat tiedot voivat olla erittäin tärkeitä datajärjestelmän turvallisuudelle. Huijaushyökkäyksille,käyttäjä löytää arvokkaita tietoja, kuten salasanoja sekä pääsyn verkkosivustoon. Jotkut tällaisten hyökkäysten tapaukset johtavat ahakukoneiden verkkosivusto, joka aiheuttaa merkittävän tappion yritykselle.

  • Keskiajan hyökkäykset.

Internetissä käsitellään tietojen vaihtoa. Sivustossa akäyttäjä lähettää ja vastaanottaa tietoja palvelimelta tai tietokannalta. Kun tiedot liikkuvat, on haavoittuvuutta, joka ilmenee jossakin vaiheessakäsitellä asiaa. Lähi mies hyökkää tavoitteita varastaen tämän tiedon, mikä voi johtaa valtavaan yritystietojen menetykseen.

Päätelmä

Hakkerit poistavat miljoonia käteistä petoksilla ja muilla keinoilla. Ne aiheuttavat moniamahdolliset menetykset sekä aiheuttavat vaivaa ja tuskaa uhreilleen. Monia haittahyökkäysten muotoja onnistuu monien haavoittuvuuksien vuoksiovat useimmissa tavanomaisissa järjestelmissä. On tarpeellista saada riittävät tiedot näistä hyökkäyksistä. Turvallisuus verkkosivustosi ja sinunasiakkaat riippuvat tällaisten toimenpiteiden tehokkuudesta. Voit oppia, miten hakkerit pääsevät tunkeutumaan tämän oppaan avulla.

November 28, 2017