Back to Question Center
0

Semalt: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää ajankohtaisista web-sovellusten tietoturva-asioista ja keinoista välttää niitä

1 answers:

Haittaohjelmien kirjoituskohdistusikkunoiden lisääminen Macin sijaanjärjestelmä jo aiemmin jättänyt teknologian gurut miettimään syistä trendiin. Monet väittivät, että tämä voi johtua vahvuudestaMac, kun taas toiset näkivät sen suuren määrän Windows-käyttäjiä, joten se on palkitseva yritys verkkosivustohakkereille.Valitettavasti Macin suosio on johtanut troijalaisten ja niihin liittyvien haittaohjelmien määrän lisääntymiseen, mikä saattaa vahingoittaa sitä.

Igor Gamanenko, asiakkaiden menestyspäällikkö Semalt ,keskittyy tarve suojata paitsi selaimia myös web-sovelluksia.

Hakukoneiden lähdekoodit

Kun käyttäjät antavat tietoja tallentaaksesi tietokantaan, heillä on odotuksiaettä se pysyisi luottamuksellisena. Mitä ei tiedetä on, että sivuston hakkeri jonnekin kaivaa sivustosi etsimällä heikkojaosoittaa hyödyntää - comprar dominio web espaa. Jokainen seuraavista voisi innostaa heidän aikomuksiaan.

  • Todista heidän kykyjensä yhteisöön.
  • Aiheuttaa yrityksesi menetys tietokannan tuhoamisen kautta.
  • Pilferin käyttäjätiedot
  • Lataa tärkeät tiedot myytäviksi mustilla markkinoilla. Tässä tapauksessa,ne eivät jätä jälkiä ja jatkavat haittaa pitkään aikaan.

Syyt siihen, miksi verkkosivustohakkerit kohdistavat hakemuksen

1. Suosio on tärkein syy. Kun olet rakentanut onnistuneen Internetinsivustolla, on oltava kilpailijoita, jotka tuntevat epäselvyyttä ja joutuvat tekemään kaikkensa pysyäkseen asiaan.

2. Poliittiset syyt..Tätä ovat osoittaneet sellaiset ryhmät kuin nimettömät orkestratjoiden motiivit hyökätä hallituksia ja uskonnollisia järjestöjä kohtaan ovat lausumien tekeminen.

3. Vihainen työntekijä myös toisinaan yhdistää ulkopuolisten kanssa tyytymättömyyden vuoksi.

Useimmat toistuvat hakkerointi

1. SQL-ruiskutuskatkot

Tässä tapauksessa tietokannan hyökkäyksen tarkoitus on varastaa, tuhota tai muokataKäyttäjän tiedot. Esimerkiksi verkkosivuston hakkeri voi säätää yrityksen taloudellisia tuloksia ja varastaa myös tärkeitä asiakastietojakuten luottokorttinumeroita.

2. Paikan päällä tehtävät komentosarjat

Tämä koskee vahingollisen koodin asettamista, joka toteutetaan uhrin puolelta.

3. Hajautetut palvelunestohyökkäykset

Tähän liittyy tuhansien IP-osoitteiden luominen, joilla pyritään tulvien saamiseen sivustolta liikenteeseen.Tämä tekee sivustosta hitaasti tai ei ole käytettävissä tietyn ajanjakson ajan.

4. Cross Site -hakemus hyökkäysten hyökkäykset

Käyttäjä on kadottanut lataamaan linkin tai kuvan todennetun istunnon aikana, joka auttaahaitallisten hyökkäysten suorittamisessa.

tapoja suojata varoja ja käyttäjiä

Koska web-sovelluksia ympäröivät kaikki edellä mainitut haavoittuvuudet, ei kehittäjähaluaisi vaarantaa hänen ponnistelunsa. Tämän vuoksi on välttämätöntä sisällyttää ehkäisytoimenpiteet alkuvaiheista lopullisiin. Jonkin verranratkaisut räätälöidään tiettyihin tehtäviin, kun taas toiset tehdään jatkuvasti. Koodien tarkistus, niiden skannaus ja vianhakuohjelmaton suoritettava koko sovelluksen käyttöiän ajan. Jos etsit hyökkäyskohtaisia ​​ratkaisuja, voit valita käyttöönotonCAPTCHASin käyttämisestä, automaattisten parametrien tallennettujen toimintojen käytöstä tai Web Application Firewallin käytöstä, joka valvoo ja estää potentiaalinhyökkäyksiä.

November 28, 2017