Back to Question Center
0

Semalt: Käytä Di Reti Sociali Per Campagne Impressionanti Di Markkinointi Sähköposti

1 answers:

Sähköpostimarkkinointi on ollut tehokas markkinointityökalu, joka on saavuttanut miljoonat sivuston kehittäjät maailmanlaajuisesti. Yritykset ovat tehneet tonnia myyntiä yksinkertaisilla sähköpostin markkinointitekniikoilla. Tämä menetelmä on hitaasti luopunut muista vankka SEO-strategioista, kuten sisällön markkinoinnista - мягкие декорации. Tämän seurauksena jotkut sähköisen kaupankäynnin kohteet käyttävät eivät vieläkään käytä tätä menetelmää.

Kuitenkin sosiaalinen media kuten markkinointikanava voi elvyttää tätä markkinointitapaa. Esimerkiksi sosiaalinen media voi palauttaa sähköpostimarkkinoinnin täyden tuotannon mahdollisuudet. Sosiaalisen median käyttäminen sähköpostimarkkinoinnin ohella voi olla hyödyllinen ajatus, erityisesti varmistamalla, että kaikilla osapuolilla on turvallinen kilpailuympäristö.

Sosiaalisten verkostojen sisällyttäminen SMM-kampanjaan voi auttaa yritystäsi laajentamaan tavoitettaan, laajentamaan sosiaalista mediaa lisäämällä tilaajamäärää ja paljastamalla tärkeimmät vaikuttajat markkinointikampanjaan.

Tässä artikkelissa Frank Abagnale, Semalt Customer Success Manager esittelee joitain menetelmiä siitä, miten sosiaaliset mediat ja sähköposti markkinointikampanjat voivat kulkea käsi kädessä:

1. Sisällytä sosiaaliset kuvakkeet web-suunnitteluun.

Sisällytä CTA-kuvakkeet yhdessä sosiaalisten kuvakkeiden kanssa voi olla erinomainen idea. Lisäksi henkilö voi sisällyttää SEO-avainsanoja viestiin ja sisältöön. Tämä lähestymistapa on välttämätön sivuston sijoittamiseksi hakukoneisiin.

2. Jaa uutiskirjeet

Sosiaalisen median sivustojen sosiaaliset "jakamispisteet" ovat yksi sosiaalisen median uskomatta ominaisuuksista. Uutiskirjeiden antaminen ja rohkaiseminen jakamiseen on yksi keino varmistaa sisällön merkitys. Google myöntää tämän jakamisen sijoittamalla sivuston korkealle SERP: ille. Joissakin tutkimuksissa jako-painikkeet kannattavat korkeaa napsautussuhdetta. Korkean napsautussuhteen tiedetään tulevan sosiaalisista verkostoista, kuten Twitteristä, Facebookista ja LinkedInistä.

3. Käytä live sosiaalisten syötteiden koodia.

Elävien syötteiden käyttö voi osoittautua markkinoinnin tärkeäksi osaksi. Ensinnäkin, elävä rehu voi virrata tuoreelta suodatettua sisältöä, joka ilmestyy käyttäjälle, kun he käsittelevät verkkosisällön. Tämä prosessi voi merkitä pätevän kooderin vuokraamista verkkosivuston ohjelmoimiseen eri tavoin.

4. Pidä kilpailu.

Pelit auttavat edistämään sisältöäsi, tuotteitasi tai osallistumaan yleisöösi. Voit antaa promootion tai ilmaisbonuksen kannustaa ihmisiä osallistumaan kilpailuun. Liity mukaan tekemään henkilön pelata sosiaalisessa kanavassa, kuten Facebookissa tai valitsemalla sähköpostia pelattavan pelin välityksellä. Tämä menetelmä voi auttaa SEO-palvelua sekä kerätä sähköpostilistoja markkinointikampanjasi.

Johtopäätös

Kaikissa online-liiketoiminnoissa on välttämätöntä saada jatkuvasti yhteyttä asiakkaisiisi. Yritykset ovat onnistuneet tältä osin luomalla onnistuneita sähköposti markkinointikampanjoita. Tämä menetelmä on kuitenkin hitaasti poistunut käytöstä, koska käytettävissä on muita voimakkaita menetelmiä. Sosiaaliset verkostot voivat olla asia, joka ylläpitää sähköpostimarkkinointikampanjasi menestystä. Esimerkiksi sosiaalisessa mediassa voi olla sellaisia ​​näkökohtia kuin suosittelut, jakaminen ja muutamat toiminnot-painikkeet joidenkin tärkeimpien tehtävien kuten tilauksen suorittamiseen.

November 28, 2017