Back to Question Center
0

Semalt: Kuinka Cyber-rikolliset voivat huijata sinua online-huijauksilla?

1 answers:

Internet on avannut rajattomat mahdollisuudet kaikille. Se on yksinkertaista. Senkätevä. Se on mahtava. Voit ostaa, maksaa laskuja, katsella elokuvia, saada uutisia, tehdä varauksia, työskennellä liikkeellä ja paljon muuta. Globaalinaväestö kuvaa uusia tapoja käyttää internetiä, tietoverkkorikolliset ovat houkutella, mutta rakentaa sen sijaan he yrittävät huijata, pilata ja varastaa. Niin,miten pysyt turvassa online-huijauksilta?

No, vastaus on yksinkertainen: tutustukaa Max Bellin ilmoittamiin yleisiin online-huijauksiin,asiakkaan menestyspäällikkö Semalt ,ja sinusta ei tule uhria.

Phishing-sähköpostihuijaus

Tänä vuonna (2017) lähetettyjen sähköpostiviestien määrä oli 155% enemmän kuin se oliviime vuonna. Tietojenkalastelun huijaus perustuu sosiaalisen median verkkoon tai sähköpostiviestintään tehtyihin viestintään. Tässä yrittäjä yrittäävakuuttavat sinua luovuttamaan luottokorttisi numeron, pankkisi tiedot, kirjautumistunnuksesi tai muut henkilökohtaiset tiedot. Sinua voidaan edistä klikkaamalla alinkki. Tämä on tapa levittää tietoja, jotka varastavat haittaohjelmia järjestelmässäsi. Hyvä ja päivitetty virustorjuntaohjelma, sinun pitäisi pystyäpitäkää tämä huijaus.

Nigerian 419 huijaus

Tämä huijaus sisältää tyypillisesti sydämen haavoittuvuuden sisältävän sähköpostiviestin, tekstiviestin tai kirjeenjopa sosiaalisen median tili-viesti, jonka nainen on lähettänyt hädässä. Hän väitti olevansa rikas perillinen, liikemies tai hallituksen virkamieskerjäämään sinua auttamaan häntä noutamaan rahat, jonka jälkeen saat kertakorvauksen. Tässä on saalis: autat maksamaan jonkin verran korvaustasuuri osuus.

Onnittelukortti huijaus

Tässä järjestelmässä saat ystäväsi "harmiton" tervehdyskortin. Kuitenkin alinkki, joka napsautetaan asennettaessa haittaohjelmia lisätään johonkin onnittelukorttiin. Haittaohjelmat voivat olla mitä tahansa hämmentävää ohjelmaajoka käynnistää ponnahdusmainoksia tai odottamattomia ikkunoita verkkoselaimessa. Pahimmassa tapauksessa, se voisi olla irrotushäiriö - jokaisen painajainen.

Luottokortti huijaus

Kun ajat kovaa, ihmiset turvautuvat erilaisiin taktiikoihin saadakseen taloudellista apua.Voit kuitenkin saada tarjouksen, joka on liian hyvä olla totta. Ota tämä esimerkki: istut takapenkillä takapenkillä matkalla kotiin sitten sinäsaat viestin, että sinulla on ennalta hyväksytty laina, jolla ei ole kiinnostusta..Älä laske tätä huijausta. Käytä tervettä järkeä.

Lottohuijaus

Epäilemättä vanhin online-huijaus. Se tulee sähköpostitse. Viesti on yksinkertainen:olet voittanut rahapalkinnon arpajaisissa tai hyväntekeväisyyspalkinnot, mutta voit pyytää rahaa, sinun on maksettava käsittelymaksuja tai jotaintässä rivissä. Olisit yllättynyt niiden voittajien määrästä, jotka olet voittanut ilman osallistumista.

Hitman huijaus

Tämä on täysin kiristys. Tekijä uhkaa tappaa sinut, jos et maksa.He sanovat, että heidät on palkattu tappaa sinut ensin, mutta he (hitmanit) pitivät kertoa, että maksat heidät jättämään sinutrauhassa. Pelottavaa on se, että he voivat kertoa elämästään.

Romance huijaus

Se kohdistaa dating verkkosivuille. Järjestelmä voidaan toteuttaa kuukausia tarkasti japetos. Mahdollinen kumppani hitaasti saa luottamuksen antamalla sinulle lahjoja. Sitten eräänä päivänä he väittävät olevansa hätätilanteessa. Usein suhteellinenolisi sairas tai heidän liiketoimintaansa on pysähtynyt käteisvarojen puutteen vuoksi. Sinua pyydetään sitten lähettämään rahaa, joka palautetaan.

Työllisyyshuijaus

Täältä saat uutisia siitä, että olet luopunut tuottoisasta työstä, jolla on mukava korvaus. sielläon saalis kuitenkin. Työn turvaamiseksi sinun on maksettava maksu.

Matkahuijaus

Näkyy lomien aikana, kuten kesällä tai jouluna. Täällä lupasit hyväämatkapakettia edulliseen hintaan. Jotta vältät uhrista, tarkista kyseisen verkkosivuston tarkistus. Se voisi säästää rahaa.

Muut huijaukset

  • Fake shopping -sivusto huijaus - kopioi globaaleja tuotemerkkejä ja uhraa epäilyksistäverkkokauppiaat, jotka haluavat ostaa uusia tavaroita.
  • Fake news huijaus - itsestään selvää Source .
  • Fake virustentorjuntaohjelma huijaus
November 28, 2017