Back to Question Center
0

Semalt - Kuinka käsitellä roskapostia onnistuneesti?

1 answers:

Roskaposti on yhteinen ongelma useimmille Internetin käyttäjille. Yleensä roskapostiviestit tulevatihmiset, joilla on huonot aikomukset, kuten phishing ja hakkerointi. Roskaposti-sähköpostiviesteissä on liitetiedostoja, URL-osoitteita tai muita toimia, jotka voivat toimiaanna uhri altistaa arvokkaita tietoja roskapostittajalle - 1 hosting reseller web. Roskaposti poistaa miljoonat sivustot sekä paljon muita henkilökohtaisia ​​tietoja.Jokainen sähköisen kaupankäynnin yritys, verkkosivusto tai internet-käyttäjä ei saa olla roskapostia.

Voit päästä irti roskapostista käyttämällä vinkkejä ja käytäntöjä, joita Jack Miller,Senior Customer Success Manager Semalt ,kuten:

  • Suojaa sähköpostiosoitteesi.

Roskapostittajat kultakaivos on luettelo sähköpostiosoitteista. Useimmat roskapostittajat keskittyvät keräämiseenluetteloita sähköpostiosoitteista, jotka lähettävät massapostiviestejä. Standardi roskapostin hyökkäykset, jotka tulevat tällä tavoin, ovat pornosivustoista peräisin olevia.Sähköpostisi pitäminen turvallisena voi olla hyvä idea. Henkilöt, joilla on verkkosivusto tai ihmiset, joilla on voimakas online-toiminta, luo useita sähköpostiviestejätilejä eri tehtävien suorittamiseen voi olla kirkas idea. Tämän seurauksena useimmat roskapostin vastaiset haavoittuvuudet voivat kohdistaa vain yhden sähköpostiviestin, mutta ne eivät ole kaikki niitä.

  • Käytä roskapostisuodattimia.

On joitain roskapostisuodattimia, jotka suojaavat postilaatikkoasi tietyltä viestiltätyyppi tai lähettäjä. Useimmissa sisällönhallintajärjestelmissä on roskasisuodattimia, jotka suojaavat sinua tavallisilta roskapostiviesteiltä. Sähköposti-sivustot, kuten OutlookGmailissa on roskasisuodattimia, joiden tehokkuus on edelleen korkea. Tämän ansiosta voit hyötyä niiden roskapostin torjuntaohjelmasta.

  • Älä vastaa roskapostiin.

Roskapostittajat voivat käyttää kaikenlaisia ​​temppuja, jotta voit napsauttaa linkkiä heidän sähköpostiosoitteellaan tai viestillään.Osa tavoista sisältää painikkeen, joka näyttää tietoja, kuten "paina tästä peruuttaaksesi tilauksen". Klikkaamalla jotain vahvistetaanroskapostittaja, että sähköpostiosoite on kelvollinen ja käyttäjä käyttää sähköpostiosoitetta. Lisäksi se voi sisältää linkin mahdollisesti haitalliselle verkkosivustolle,mikä voi vahingoittaa uhria.

  • Älä avaa lisälaitteita.

Roskapostiviesteissä ei myöskään ole hyvä avata liitteitä. Nämä liitteet voivatsisältävät viruksia, kuten troijalaisia. Nämä haittaohjelmat ja madot kohdistuvat kohde-käyttäjän tietokoneen tartuntaan. He voivat kerätä arvokkaita tietojakuten selaimen pass-sanat tai jopa koukku monia henkilökohtaisia ​​tietokoneita. Kaikki roskapostiviesteissä olevat liitetiedostot pitäisi olla siellä. Joka tapauksessa poistakaikki roskapostiviestit erittäin nopeasti.

  • Ilmoita roskapostista.

Jos täytät sähköpostin, josta olet varma, että se on roskapostia, merkitse se roskapostiksi. TämäToimenpide tekee osallistua roskapostin hävittämiskampanjaan, joten panoksesi lasketaan. Tämän seurauksena nosta hälytys ennen pakenemistavaivaa pelastaa toinen henkilö.

Päätelmä

Roskaposti on tulossa osa jokapäiväistä internetin käyttäjää. Monet ihmiset kuuluvat roskapostin, kutenphishers tai henkilöitä, jotka sisältävät tartunnan saaneita sähköposteja sisältäviä sähköpostiviestejä. Useimmissa tapauksissa roskapostittajat kohdistavat verkkosivustoja, ylläpitäjiä tai käyttäjätilejä niihinvarastaa tietoja, kuten asiakkaan luottokorttitietoja. Pysyminen roskapostilta on tärkeää. Käyttäjillä on hyvät taidot roskapostin säilyttämiseksi. Joitakin ohjeitaparhaita tapoja välttää roskapostia ovat tämän suuntaviivan. Lisäksi on muita erinomaisia ​​menetelmiä, joilla käsitellään roskapostiviestejä. Et voi pudotakoska voit hienosäätää tavoitteitasi ja kohdistusta.

November 28, 2017