Back to Question Center
0

Semalt määrittelee tapoja suojata WordPress-sivustoa hakkereilta

1 answers:

Internet on valtava voimavara useimmille ihmisille. Monet yritykset hyväksyvät verkossafoorumi houkutella monia asiakkaita eri paikoista verkossa. Osa näistä paikoista sisältää hakukoneen hakukoneen avullaOptimointiin (SEO) tai sosiaalisiin verkostoihin sosiaalisen median markkinoinnin (PAM) avulla.

WordPress vastaa lähes 24% kaikista Internet-sivustoista maailmassa - gestion temps travail logiciel. Neon ilmainen verkkoympäristö, jonka jokainen voi hyödyntää ja hyötyä. Niiden laajennukset, DIY-sivuston rakentaja ja muut verkkosivuston kooditanna avoin foorumi monille yrittäjille ja bloggaajille sähköisen kaupankäynnin sivustojen perustamiseksi. Kuitenkin hakkerit tulevat näihin sivustoihin samaantavalla. On yli 94563 hakkerointiyritys, joka lyö WordPress-sivustoja minuutin välein. Tämä luku johtuu niiden avoimesta alustasta, joka paljastaakaikki mekanismit. Tämän seurauksena WordPress voi esittää epävarman alustan, jonka useimmat hakkerit voivat käyttää joidenkin monien vaarallisten toimien suorittamiseenhyökkäyksiä.

Andrew Dyhan, asiakkaiden menestyspäällikkö Semalt ,tarkastellaan vinkkejä, joita sinun on suojattava WordPress-verkkosivustolta hakkerointi-iskuilta.

Salasanasuojaus

Turvallisten salasanojen käyttö on tärkeää..Hakkeriyritys yrittää yleensä kokeillaheikot salasanat, ennen kuin jatketaan voimakkaita hyökkäyksiä. Salasana, kuten 12345, ei ole suojattu salasana. Muissa tapauksissa älä käytä ylläpitäjääsalasana, joka on lapsesi tai yrityksenne nimi. Voit jättää paljon yritystietoja haavoittuviksi, ja tämä voi tehdä koko internetyhteydenturvallisuus vaarassa. Lisäksi herkistä asiakkaitasi näiden toimenpiteiden tärkeydestä.

Päivitä laajennukset ja vakoiluohjelmat

Tietokoneesi päivittäminen voi säästää joitain uusia verkkohyökkäyksiä. Sisäänuseimmissa tapauksissa hakkerit käyttävät haitallisten linkkien käyttöä, jotka käsittelevät komentosarjoja verkkoselaimella. Hakkerit voivat esimerkiksi käyttää cross site scripting -ohjelmaa. Tämähyödyntää iskuja web-palvelimelle syöttämällä komentoja kirjautumislomakkeiden tai muiden syöttölaitteiden kautta tekstinsyöttöön. Tämän vuoksi on tärkeääpitää jonkinlaista salausta, kun tieto siirtyy käyttäjän web-selaimen palvelimelta ja palvelimelta. Toinen toimenpide voi olla anti-spy ware. Nämä ovatjotka voivat havaita viruksia ja haittaohjelmia, kuten troijalaisia. Sivustosi voi pysyä turvassa.

Päätelmä

Jokaiselle verkkokauppatapahtumalle on olemassa lukuisia tapoja palvelimen käyttämiseenInternet toimii vaihtomekanismissa, jossa käyttäjä lähettää ja vastaanottaa komentoja selaimelta. Samoin hakkerit käyttävät tätä mahdollisuutta tehdäniiden verkkosivustot lähettävät ja saavat komentoja, jotka pääsevät palvelimelle laittomasti. Kun teemme sivustoja, käyttäjä ja asiakastyytyväisyys ovatyleensä lopputuloksemme. Emme käsittele hakkereiden ja muiden tahallisten tahojen mahdollisuuksia. Jotkut yksinkertaisimmista tavoista, jotka hakkerivoivat käyttää tunkeutumaan tietokanta sisältää SQL Injection. Jokaisen verkkosivuston turvallisuus riippuu käytettävissä olevista mekanismeista, jotka voivat estää varkauden.On kuitenkin olemassa lukuisia muita tekniikoita, joita ihmiset käyttävät saadakseen sivustonsa turvalliseksi hakkereilta.

November 28, 2017