Back to Question Center
0

Semalt: Mahtavia vinkkejä ja vihjeitä suojaamaan verkkosivustojen hyökkäyksiä vastaan

1 answers:

Hakkerointi on valtava riski, että useimmat yritykset tai jopa ihmiset kohtaavat nykyääntoimintaa. Hakkeri tuntee henkilökohtaisten tietojen käytön luomalla tilapäisen verkkopalvelimen, joka ei ole laillistaja käyttää palvelinta roskapostin lähettimenä. Hakkerit kohdistuvat enimmäkseen verkkosivustoihin, joilla on vain perusvakuus - d vitamin solgar.

Nik Chaykovskiy, Senior Customer Success Manager Semalt ,tietää, miten estää tietoverkkorikolliset hakkeroinnista:

Päivitetty ohjelmisto

Kaikki verkkosivuohjelmistot on ehdottomasti päivitettävä mahdollisimman usein. Tällä tavalla,järjestelmä suojaa käyttäjää ja estää hakkereita pääsemästä sivustoon. Näin ollen on mahdotonta, että hyökkääjät hyötyvät etäisyydestäpääsy ja käytä sitä omistajaa vastaan. Yksi voi käyttää CMS-palveluntarjoajia, kuten Magento, joka toimittaa päivityksiä ja laajennuksia sivustoille yleisestikäyttää. Tällaisten toimien tekeminen asettaa sivuston omistajalle askeleen eteenpäin estääkseen hakkerit, joilla on vahingollista aikomusta saada takaportti sisään sivustolle.

Asenna suojauspaketit

Kun olet päivittänyt kaikki ohjelmistot, varmista, että kopioit sivuston asentamallatietoturva-laajennuksia, kuten iThemes, jotka voivat havaita kaikenlaisen hakkeroinnin ja korjata sen. SiteLockin verkkosivuston tietoturvaratkaisu voi tunnistaa japoista kaikki mahdolliset ei-toivotut ohjelmat ja tunnista mahdolliset porsaanreiät.

Käytä HTTPS

Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTPS) on suojausprotokolla, joka takaa senkaikkien viestien salaus, joka välitetään selaimen ja verkkosivuston välille. Sen tarkoituksena on säilyttää erittäin luottamuksellisen luotettavuustietoja, kuten luottokorttitietoja ja salasanoja..Asiantuntijat suosittelevat, että verkkokaupat käyttävät tätä ehdotusta heidän portaaleilleen. jottaturvallisuuden varmistamiseksi käyttäjän on käytettävä HTTPS-protokollaa yhdessä suojausaseman kerroksen (SSL) ja siirtokerroksen suojauksen kanssa.

SQL-injektio

SQL Injection-hyökkäys on, kun hakkeri pystyy pääsemään käyttäjän tärkeimpiintietoja URL-parametrin tai www-lomakkeen avulla. SQL-ruiskutushyökkäysten estämiseksi on käytettävä parametroituja kyselyitä. He varmistavat sensivuston lähdekoodilla on tarpeeksi parametreja estääkseen avoimen tilan hakkereiden tuhoamiseksi.

Käytä sisällön turvallisuuspolitiikkaa

Cross-site scripting (XSS) on yleensä hyökkäys, jossa hakkeri suorittaa haittaohjelmiaskriptit hyväksytylle verkkosivustolle. Parametrisoidut kyselyt ovat työkaluja, joilla estetään näiden hyökkäysten estäminenhakkerit kirjautuvat sisään. Sisältöturvapolitiikka ovat myös keskeisiä estämään XSS-hyökkäyksiä, koska ne mahdollistavat pääsyn tietyistä verkkotunnuksista.Selaus vain hyväksyy ja mahdollistaa pääsyn tarkkaan komentosarjalähteeseen. CSP tunnistaa kelvolliset ja väärennetyt selaimet.

Suojatut salasanat

Sivuston omistajan on tärkeää käyttää monimutkaisia ​​salasanoja, joita hakkeri ei pystyhelposti tunnistaa. Se tapahtuu vain, jos omistaja yhdistää erikoismerkkejä, numeroita ja kirjaimia salasanaansa.

Camouflage Admin-hakemistot

Hakkerit voivat skannata järjestelmänvalvojan hakemistoja ja rekistereitä web-palvelimen kautta.He voivat etsiä nimityksiä, kuten "pääsyä", mikä lisää hakkeriyrityksen mahdollisuuksia heikentää sivuston turvallisuutta. Vähentää mahdollisuuksiatämä tapahtuu, muista nimetä kaikki järjestelmänvalvojan kansiot uudelleen.

Päätelmä

On viisasta olla turvallisella puolella maksamalla parhaita dollareita parhaiden turvallisuusresurssien varalta.Keskusteltu edellä, on seitsemän parhaista vinkkejä, joiden pitäisi aloittaa verkkosivusto pois.

November 28, 2017