Back to Question Center
0

Semalt: Miten suojata sivustosi Cross-Site Scripting

1 answers:

Useimmat onlineyritykset joutuvat hakkerointiyrityksiin. Lähes jokainen henkilö, jolla on verkkosivustoyli vuosi on tai tulee kokemaan hakkerointiyrityksen. Tämä haavoittuvuus asettaa hyvin monia yksilöitä vaarassa. Bloggaajat ja omistajatsähköisen kaupankäynnin verkkosivustojen pitäisi varoa näistä fiktioista hyökkäyksiltä ja korjata joitain koodausvirheitä, jotka johtavat näihin hakkerointiyrityksiin.Suurin osa online-tietoverkkoturvaongelmista liittyy hakkereihin, jotka yrittävät saada luvattoman sisäänpääsyn verkkosivustoihin ja päästä tutustumaantietoja, joista suurin osa pyörii asiakastietojen, kuten luottokorttitietojen, ympärillä - australian outback hats. Jotkut muut hakkerit voivat tehdä tällaisia ​​laittomia toimiakuten verkkosivujen hylkäämistä tai epäterveiden kilpailutekniikoiden käyttöönottoa sähköisen kaupankäynnin foorumissa.

Yksi laajimmista verkkosovellushyökkäyksistä on Cross-site Scripting (XSS)hyökkäys. Tämä hakkerointi liittyy asiakaspuolen koodin injektio-hyökkäykseen, joka kohdistuu käynnissä oleviin komentosarjoihin verkkosivustoon tai verkkosovellukseen käyttämälläsuora tekstinsyöttö. Haitallinen hyötykuormitekoodi suorittaa useita tehtäviä koodin kehossa sekä tekee uhrin selaimen lähettämisenkoodit tuntemattomalle salaiselle paikalle, joka tunnetaan vain hakkereilta.

Artem Abgarian, Semalt ,tarjoaa huomionne eri menetelmille, miten tämä java-skripti toimii ja miten voit suojata verkkosivustosi tästä hyökkäyksestä:

Cross-site scripting (XSS) hyökkäys

Tämä hyökkäys edellyttää, että uhri napsauttaa linkkiä, joka käsittelee käsikirjoituksenmonet selaimet. Tämä menetelmä voi käyttää muita menetelmiä, kuten VBScript, ActiveX ja Flash, mutta Javascript on yleinen taajuuden vuoksikäyttöä useimmissa verkkosovelluksissa. Tämä hyökkäys on hakkeri, joka ohjaa hyökkäyksen joihinkin tulosteisiin. Tämä prosessi sisältää pistoksenhyödyllisyyteen uhrin selaimessa klikkaamalla haitallista linkkiä. Tässä vaiheessa on lukuisia huijaushyökkäyksiä sekä joitain PTC: ääsyötti-ja-vaihtaa mainoskampanjoita.

Mahdolliset uhat

JavaScriptin avulla hyökkääjä voi lähettää ja vastaanottaa HTTPS-pyyntöjä.hakkeri voi myös saada salasanat ja kirjautumisvalmiudet epäilemättömällä käyttäjällä, varsinkin kun he selaavat selaimensa. Tämähakata voi tehdä henkilö menettää kaikki arvokkaat tiedot verkkosivuilla sekä kannustaa petollisia hyökkäyksiä, kuten käyttäjän sijainti, IP-osoite,mikrofoni, web-kamera ja muut hyökkäykset, jotka ovat peräisin SQL-injektioista.

Muissa tapauksissa Cross-site Scripting (XSS) hyökkäys voi kaivaa koko selaimenkeksit. XSS on monimutkainen suunnitteluprosessi, ja se voi tehdä selaimesta läpinäkyvän kerroksen. Tämän seurauksena sinun on otettava huomioonsivustossasi joitain suunnittelutoimintoja sen suojaamiseksi XSS: ltä.

Päätelmä

Kaikkien sähköisen kaupankäynnin sivuston kannalta on tärkeää suojata sivustosi tällaisia ​​hakkereita vastaankuten Cross-site Scripting (XSS) hyökkäys. Tämä hyödyntäminen on asiakaspuolen koodi-injektio-hyökkäys, joka ei ainoastaan ​​aiheuta sivustoa haavoittuvaksimyös loppukäyttäjä. Hakkeri pystyy suorittamaan komentosarjan palvelimella, joka voi saada heille pääsyn yksityisiin tietoihin. Joitakin tapojajotta estetään Cross-site Scripting (XSS) hyökkäys. Voit pystyä tekemään verkkosivustosi turvalliseksi XSS: stähyökkää ja suojaa myös asiakkaidesi turvallisuutta hakkereilta.

November 28, 2017