Back to Question Center
0

Semalt: Miten varmista, että sivustosi on suojattu hakkeriskeiltä

1 answers:

Henkilötietojen vuotaminen on kasvava haaste internetin käyttäjille.Tiedot sisältävät julkkisten alastontakuvia, luottokorttitietoja, valtion tietoja, sähköpostin tunnuksia ja salasanoja. Tämä merkitseehakkerien maailma on hallitsevansa Internetiä kaikilla tasoilla. Uutuudet eivät välttämättä ymmärrä, miten blogeja tai verkkosivustoja voi hakata ilmanluottokorttitiedot - como vender fotos en shutterstock. Hakkerit kuitenkin haluavat kääntää epärehelliset sivustot haitallisiksi vakoojumobotsiksi, vandalisoimalla herkkiä käyttäjiä,tietoja ilman tietosi. Lisäksi he voivat torjua uuden sivuston tietokantoja ja manipuloida tai tuhota tärkeitä tietoja japistää haitalliset linkit tai kaapata isäntäpalvelimen.

Tässä on yksinkertaisia ​​vaiheita, joita Michael Brown, Customer Success Manager Semalt Digital Services -palvelun avulla voit torjua hakkereita:

  • Päivitä kaikki ohjelmasi. Sivuston omistajan on huolehdittava siitäniiden käyttämät ohjelmistot ovat ajan tasalla riippumatta siitä, syntyivätkö heidän verkkosivustot tyhjästä vai rakentamalla DIY-verkkosivusto kolmannelle osapuolelleavaimet käteen -alusta. CMS-palveluntarjoajat, kuten Joomla ja WordPress, pyrkivät aina julkaisemaan säännöllisiä päivityksiä ja korjauksia, jotka tekevät ohjelmistosta vähemmänheikentää hakata. Varmista siis, että asennat päivitykset ja käytät uusinta versiota, joka tukee verkkosivustoasi koko ajan.
  • Toiseksi luo turvallisuustasot verkkosivustosi ympärille..Aivan kuten ajaavirustorjunta ennen web-selaamista tietokoneellasi, sinulla on oltava turvajärjestelmä, joka toimii sivustosi ensimmäisen puolustuskyvyn taktiikkanahyökkäyksiä vastaan. Esimerkiksi Web Application Firewall on tärkeä puolustusväline. Tarkoituksena on tarkastaa liikenne ja poistaa kaikkihaitallista pyyntöä ja siten suojaa törkeiltä hyökkäyksiltä SPAMilta, SQL-injektioilta ja Cross Site Scriptingiltä.
  • Kolmanneksi, siirry Hyper Text Transfer Protokoll Secure (HTTP). HTTP: t ovatsuojattu tietoliikenneprotokolla, jota käytetään herkän sisällön siirtämisessä web-palvelimen ja verkkosivuston välillä. Protokolla lisää SSL: n(Secure Sockets Layer) ja TLS (Transport Layer Security) sivuston HTTP-palvelimelle, mikä takaa omat tietonsa ja käyttäjät hakkerointiin.
  • Seuraavaksi käytä vahvoja salasanoja ja vaihda niitä säännöllisesti. Kasvu on lisääntynythyökkääjät, jotka oikein arvostavat käyttäjänimiä ja salasanojen yhdistelmiä. Vahva salasanojen käyttö on siten tehokas taparajoittaa sanakirjojen hyökkäyksiä ja julmaa voimaa. Lisäksi vahvat salasanat ovat välttämättömiä adminille, tietokannalle ja verkkosivusto-palvelimelle.
  • Varmista, että ylläpitäjät ovat vaikeasti havaittavissa. Hakkerit pääsevät käsiksisivuston tiedot käyttämällä lähdekoodia ja hyökkäämällä admin-hakemistoja. He voivat käyttää skriptit, jotka skannaavat kaikki hakemistot verkossapalvelimelle ilmaisia ​​termejä, kuten kirjautumista tai adminia, ja heikentää sivustosi tietoturvaa kirjoittamalla kyseiset kansiot. Varmista siis

Yhteenvetona voidaan todeta, että verkkoturvallisuuden maailmassa jokainen verkkosivusto voidaan hakata. onnistunuthyökkäykset vahingoittavat omistajan tietoja sen lisäksi, että käyttäjätiedot ovat vaarassa. Lisäksi hyökkäykset voivat aiheuttaa Googlea ja muitahakukoneiden mustalle listalle verkko välttää haitallisten tietojen leviämistä koko verkossa. Pysy aina varovaisuuden puolella.Suorita tässä artikkelissa vähintään kolme perusvaihetta, jotta hakija ei olisi tavoite.

November 28, 2017