Back to Question Center
0

Semalt: online petokset selitetty

1 answers:

Internet-petos on nykyään yksi rahan nettotuotteista. Nopeushuijausten takia verkossa on hälyttävää. Yhdysvallat kirjasi tappioita yli 525 miljoonaa dollaria, keskimäärin 1,813 dollaria peruhri National White Collar Crime Centerin mukaan - cpnginx v7.0 for cpanel. Internetissä tapahtui petoksia Yhdysvalloissa noin 90 prosenttia kokonaismäärästäonline-petoksia maailmassa. Se on uhka, joka vaatii erittäin kiireellistä huomiota.

Tietoverkkorikollisuudessa työskentelevät poliisilaitokset ympäri maailmaa panostavat mekanismeihintorjua Internet-petoksia ja uhreja on suositeltavaa ilmoittaa joko rahan tai muunlaisen petoksen tapahtuessa verkossa. Kuitenkin,Internetin käyttäjät voivat jäädä valppaana lukemalla artikkeleita Internet-petoksista, kuten Security Watch -blogista muiden materiaalien kesken. Onuseita Internet-petosten raportointivaihtoehtoja sekä Federal Trade Commission (FTC) yhdeksi luotettavimmista organisaatioistatyöhön.

Internet-petosten raportointiin liittyvät vaiheet ovat saatavilla verkossa, mutta ensin ne ovatjoitain yleisiä tapoja, johtavan asiantuntijan Semalt ,Jason Adler, jota petokset käyttävät verkossa.

Business huijaus

On monia online-mainoksia, jotka houkuttelevat ihmisiä liittymään ryhmiin. liiketoimintaInternet-petoksiin kehitetyt huijaukset vaativat suuria rahasummia osallistumalla ja tekemällä pieniä työpaikkoja verkossa, mutta vaaditaan allekirjoittamista ja lähettämistärahaa jäseneksi, koulutukseen, palkkioihin tai kohteen hankintaan. Lopulta se muuttuu painajaiseksi. Ole varovainen.

Identiteetin varkaus

Vuonna 2004 henkilöllisyystarkastukset kirjattiin Yhdysvaltojen ylimpään kuluttajavalitukseenValtioissa. Internet-petosten vaarat ovat niin vakavat, että se voi johtaa kaikkien rahan menetykseen uhrien pankkitilillä. Tässätapaus, petolliset peittävät identiteettinsä pääsemään uhrien luottotileihin. Uhrit tulisi ilmoittaa pankilleen, luottoluokitukselle tairaportoi poliisille välittömästi.

Web-tietokannan huijaus

Henkilökohtaiset tiedot, kuten sairaaloiden,pankkeja ja julkishallinnon järjestöjä voi usein käyttää petoksia ja julkistaa Internetissä. Tiedot tulevat verkossaväärinkäyttäjiä ja kirsikkavihjeitä. Tietokannan hakkerointiin liittyvät Internet-petokset on ilmoitettava hakukoneille, kuten Google, Yahoo,ja Bing poistamiseen.

Imposter huijaus

Internet-petokset saattavat olla sähköpostin muodossa, jossa pyydetään rahallista apua.petokset petkuttavat uhrin ystävän sähköpostitiliä ja pyytävät taloudellista apua Western Unionin kautta. Vinkkiä on useitaPCMag: n välttämiseksi tämän Internet-petoksen muodon välttämiseksi.

Romance huijaus

Internet-petokset voivat tulla fantasian muodossa. Tunnetaan myös nimellä catfishing,Romance huijaus liittyy henkilö, joka väittää olevansa rakastunut uhriin. Petostaja houkuttelee uhrin lähettämään heille rahaa matkoille tai lääkärillekulut. Älä lähetä lahjoja ihmisille, joita et tiedä.

Kuluttajatapahtumat ulkomaisten yritysten kanssa

Kansainvälisellä kuluttajansuoja- ja täytäntöönpanoverkostolla on järjestelmäjoka tutkii Internet-petoksia, johon liittyy online-palveluntarjoajien maksu, jotka eivät tuota tuotteita. Jos online-tilaus ei saavutaostajan on ilmoitettava tapauksesta apua.

Internet-sijoitusten petos

Roskaposti voi johtaa huijaukseen. Ota yhteyttä arvopaperimarkkinaviranomaiseenkun joudut roskapostin uhriin.

November 28, 2017