Back to Question Center
0

Semalt paljastaa vakuuttavan CTA-painikkeen ohjeistuksen

1 answers:

Sähköisen kaupankäynnin yhteydessä sivuston sisällön optimointi hyväksihakukoneen näkyvyys on avainattribuutti. Monet yritykset ovat onnistuneet verkossa tehokkaan SEO ja muun digitaalisen käytön avullamarkkinointi strategiat. Esimerkkejä sisällön valinnasta ja logon optimoinnista ovat tärkeitä määritettäessä, miten verkkosivu käyttäytyyon SERPs. Googlen algoritmin tammikuun 2017 päivityksen jälkeen tekijät, jotka Google antaa paljon painoa nykyään, ovat sisällöltäänrelevanssi, liikkuvuus ja käyttökokemus.

Käyttäjäkokemus, Max Bell, Semalt Digital Services suosittelee seuraavaa:

  • Verkkosivu, joka on esteettinen käyttäjän silmään.
  • Helppo navigointi (pääaiheeseen)
  • Sisältö, joka liittyy käyttäjän tarkoitukseen tai tarvean.

Näiden tekijöiden mukaan verkkosivuston käyttökokemuksen olisi oltava avainasemassahuolta Web-sisältöä kehitettäessä. Tämän seurauksena CTA-tehtävät luovat suuren tarpeen harkita, mihin tärkeisiin painikkeisiin sijoitetaan. vartenEsimerkiksi, soittopyyntöpainikkeet. Tämä painike kehottaa kävijää tekemään tärkeän tehtävän verkkosivulla, jollaisia ​​voi ostaa tai tilatatai lataa. Voit käyttää alla olevia vinkkejä CTA-sijoittelun tekemiseen voi olla helppo tehtävä:

1. Taitto

CTA-sijoittelun tulisi noudattaa verkkosivun suunnittelua. UX: n pitäisipysy CST-painikkeella mahdollisimman esteettisesti..Jotkut mallit saattavat olla suosittuja painikkeen asettamisen yläpuolelle ja sen alapuolelle. Toisessatapauksissa pitkä sivu sisältää CTA sivun ylä- ja alaosassa. Lyhyt web-sivuilla on rajoitetusti kantoja soittamaan puhelutoimintopainiketta.

2. Pöytä- ja mobiilisivustot

Tammikuun päivityksen mukaan Google kiinnittää enemmän huomiotaverkkosivuston matkaviestinnän ystävällisyys. Kun teet SEO, on olemassa tiettyjä suunnittelutoimintoja, jotka sisällytetään mobiililaitteeseen, eityöpöydällä. Esimerkiksi sisällön pituus. Tutkimuksen mukaan monet työpöydän käyttäjät haluavat alhaalta asetetun CTA-painikkeen. Vuonnasamassa tutkimuksessa ihmiset löytävät CTA-toiminnon helposti mobiililaitteella erityisesti silloin, kun CTA-painike on sivun yläosassa.

3. Vasen tai oikea puoli

Useimmissa tapauksissa (ellei kaikki), asiakkaiden toiveita ohjaavat painikkeet toimivatkun sivun oikeassa osassa. Visuaalisen tarkkuuden mukaan käyttäjä, sanoa shopper, napsauttaa sivua lopussa tai oikeassa yläkulmassakulma. Tämä muotoilu suosii henkilöitä, jotka tekevät liikkuvia web-kehityksiä. Älypuhelimilla on luonnollinen ominaisuus valikkojen sijoittamiseen vasemmalle, mikä salliioikeanpuoleisen sivupainikkeen sijoittamiseen.

Päätelmä

Kun teet sähköisen kaupankäynnin, ainutlaatuisia näkökohtia web design SEO ja painikesijoittelulla on ratkaiseva rooli. Hyvän verkkosivuston pitäisi pystyä muuttamaan kävijä ostajaksi sivuston tärkeimmistä näkökohdista. Kunkävijä napsauttaa linkkiäsi, prosessi AIDA (huomio - kiinnostus - halu - toiminta). Tämän prosessin pitäisi ohjata sinut paikkoihinaseta tarvittavat painikkeet kuten Call-To-Action-painikkeet. CTA-painikkeet voivat olla näkyvissä paikoissa verkkosivustossasi. Nämä paikatSisällytä alueita kuten sivun sisällä tai oikea paikka mobiilikäyttäjille. Rajapinta, joka ei ole suoraan eteenpäin, voi menettää arvokkaanliikenne, joka haittaa SEO-työtäsi. Näiden CTA-sijoitteluvihjeiden avulla konversiot voivat kasvaa merkittävästi Source .

November 27, 2017