Back to Question Center
0

Semalt: Perushyödylliset hakkerihyökkäykset ja sivuston korjaaminen

1 answers:

SEO-tavoitteiden saavuttaminen voi vaarantua useilla tekijöillä, verkkosivustollasiturvallisuus on yksi heistä. Kehittyvät trendejä ja teknologisen alan kokemuksia vaativat korkeatasoiset turvatarkastustoimet.Tilastot osoittavat, että yli 10% verkkosivustoista laskee hakkereiden ja hyökkäysten vuoksi.

Koska sisältömarkkinoija on, verkkoturvallisuus on paljon. Ammattilaisten palkkaaminenja kattava SEO yritys käsitellä sivustosi turvallisuus toimii enimmäkseen hyvä joukko yrityksiä toimivat verkossa. Työskentely SEO: n kanssayritys vakuuttaa markkinoiden huipputurvallisuuden, jäljittää alkuun kilpailijoita ja tuottaa käänteisiä reaaliajassa - rest super fees. Pitkällä aikavälillä sisältömarkkinoijat ovat kiinnostuneita saavuttamaan tavoitteensa ja kohtaamaan valtavat tuotot.

Nik Chaykovskiy, Senior Customer Success Manager Semalt Digital Services, käsittelee tietoverkkohyökkäyksiä, joita sinun täytyy työskennellä.

Raakajoukot

Yleisesti kutsutaan sokea sivuhyökkäys, brute force hyökkäys käyttää nykyaikaisia ​​hyökkäys myyjiätorjua tietokonejärjestelmäsi. Tällainen hyökkäys koskee harvinaisia ​​tapauksia. Hakkerit käyttävät sokeita sivuhyökkäyksiä verkkosivustosi käyttämiseenyksityiskohdat käyttävät kaikki käytettävissä olevat tekniikat maailmassa. Kun olet päässyt tietokoneeseesi, hakkerit pääsee käsiksi kaikkiin tileihisi ja salasioihisiläpimurto ja uskottavuuden tarkistaminen. On kuitenkin helppo havaita raa'allisen voiman hyökkäys, kun tietokonejärjestelmä suorittaa paljonsamanaikaisesti.

Ehkäisevät toimenpiteet

Brutal force hyökkäys on niin helppo havaita. Yksi askeleen edellä hakkereista maksaa paljon.Jotta estettäisiin hakkerointi sokeiden sivuhyökkäysten avulla, voit rajoittaa kirjautumisyrityksiä ja lukita tilit epäonnistuneiden yritysten tapauksessa.

Man-in-the-middle hyökkäys

Sivuston loppukäyttäjän ja menestyneen osapuolen väliset viestit johtavat MITM-hyökkäykseen..Hakkerit hallitsevat sivustosi tietoturvaa keskeyttämällä viestintäfoorumeista. Tässä hyökkäysmenetelmässä hakkerit hallitsevatkaikki ilman loppukäyttäjän tietämystä.

MITM-hyökkäyksenestotoimenpiteet

Jotta hyökkääjät eivät voisi hallita verkkosivustosi tietoturvaa, harkitse sitäpalomuurit, verkkosivuston yhdyskäytävät, virustorjuntaohjelmat ja VPN-verkot. Palvelimen ja asiakkaan luotettava salaus auttaa estämään hakkereita.

Sosiaalisen alustan hyökkäys

Sosiaalinen hyökkäys on yleisesti tunnettua sosiaalinen konsepti, jota pidetään helpoimpanatapa torjua vakiintunut yritys. Tämän tekniikan käyttävät hakkerit manipuloivat käyttäjiä näyttämään salasanat ja luottokorttitiedot.

Vastaustoimenpiteet

Hakkereilla on tapana manipuloida päätavoitettaan muodostaen lämpimän suhteenheidän kanssaan. Sosiaalisen tekniikan hyökkäys voidaan estää herkistämällä ihmisiä tarpeesta säilyttää arkaluonteiset tiedot erillisinä.

Asiakaskohtainen hyökkäys

Tällaisessa hyökkäyksessä hakkerit kompromisseivat verkkosivustosi turvallisuutta manipuloimallavoit napsauttaa avoimia asiakirjoja ja napsautuksia. Näin hakkerit johtavat sinut haitalliselle verkkosivustolle, joka tekee sinut haavoittuvaksi hakkeroiduksi.

Ehkäisevät toimenpiteet

Tietoisuus työntekijöidesi tarpeesta olla varovainen käyttäessäsijulkinen internet on tärkeä. Hakkerit ovat edelleen valppaita odottamalla työntekijää lataamasta vapaita ohjelmistoja haitalliselta sivustolta, sitten hakatakoko organisaatiolle. Ole valppaana ja varovainen, kun käytät julkista WIFI-verkkoa, jotta et hakattuna.

Hyökkäyskohtaus

Etähyökkäystä käytetään lähinnä haitallisten virusten levittämiseen, pääsyä herkkiintietoa ja luoda kohdistetuille tietokoneille tehokkuus.

Pysy valppaana

Varmista, että estät kaikki sivustosi haavoittuvuudet, pitää sinut turvassahakkereita. Harkitse sekä sisäisen että ulkoisen tietoturvakonsultoinnin toteuttamista turvalliseksi.

Päätelmä

Verkkosivustosi turvallisuus on paljon digitaalisen sisällön markkinoinnin kannalta.Hyviä yritystoimialoja menee kuukausittain hyökkääjien hyökkäysten vuoksi. Vuokraa IT-ammattilaiset pitämään sinut ajan tasallaestää sivustosi menemästä alas hakkeroinnin seurauksena.

November 28, 2017