Back to Question Center
0

Semalt: perusteet miksi hakkerit hyökkäävät tätä tai tätä verkkosivustoa

1 answers:

Kaikkien verkkosivujen omistamien ihmisten rukous ei kuulu cyberin käsiinrikolliset kuten hakkerit. Koko maailmanlaajuinen verkko on täynnä monia merkkejä, joista osa on laillista, kun heillä on epäselviä motiiveja.Jokainen online-liiketoiminta on kyse SEO: stä ja siitä, miten menestyä verkossa. Sivuston turvallisuus ei ole koskaan ensisijainen huolenaihe verkkosivustojen tekemisessä - transport offerte adsl.Ihmiset yleensä yrittävät rakentaa sivustoja loppukäyttäjän tai sivuston lopullisen tavoitteen kannalta. Mitä he eivät tiedä on, että hakkerit käyttävätunettomia öitä, jotka yrittävät kehittää hyökkäyksiä ja mekanismeja, jotka voivat parantaa heidän työpaikkojaan. Jotkut hakkereiden hyökkäykset, joita hakkerit käyttävätKoko selausjakso riippuu uusista ja tulevista työkaluista, jotka tekevät koko online-liiketoiminnan riskin.

Jotta pysyisit kaukana hakkereista, saatat joutua oppimaan ensin, miksi nämä hakkerit hakkasivatsivustot. Tässä on luettelo Max Bell, the Semalt Asiakkaan menestyspäällikkö, joka kerää tuoretta valoa jokaisen hakkerihyökkäyksen takana:

1. SEO roskapostia.

Ilmeinen kilpailu sähköisen kaupankäynnin alalla on tuttua erityisesti silloin, kun hakkerit pelaavatrooli. Näillä ihmisillä on mahdollisuus varastaa sähköpostilistat kilpailijan verkkosivustolta ja käyttää sitä ottamaan asiakkaat. Toisessahe voivat tuoda alas sivuston, kuten DDoS hakata, jossa tärkeimmät botnet verkossa palvelin miljoonien pyyntöjen kerrallaan. Nämähakkerit voivat vaatia palkkaa poistaakseen hyökkäystensä aiheuttaen suuria menetyksiä.

2. Varasta rahaa.

Cyber-petos saa polttoainetta hakkeroinnista. Useimmat vilpilliset varat siirtyvätinternet ovat hakkeroiduista pankkitileistä ja muista maksujärjestelmistä, kuten PayPalista. Muissa tapauksissa hakkereita voi käyttää SQL Injection päästäkseen ihmistenkirjaudu sisään ja tee rahasiirrot ikään kuin ne olisivat todelliset merkit. Muut hakkerit voivat lainata lainoja käyttäen varastettuja henkilökohtaisia ​​tietoja.

3. Varasta yhteystiedot.

Hakkerit saavat paljon tietoa henkilöstä. Cyber-kiusaajat voivat käyttää näitä tietojauhrata uhreja. Muut henkilöt voivat syyttää hyökkäyksiä käyttämällä hakkereita, vain ongelman siirtämiseksi epätietoiseksihenkilö. Muissa tapauksissa henkilökohtaiset tiedot, kuten henkilöllisyystodistus, SSN ja ajokortti voivat olla myyntituote pimeässä verkossa. Identiteettivarkausja muut yhteiset petokset riippuvat näistä tileistä. Käyttäjien tulisi varoa tällaisista hakkereista.

4. Häiritse rauhaa.

Jotkut hakkerit eivät välttämättä halua ryöstää uhkaa uhria. Kuitenkin,ne vaarantavat online-tietoturvan tilan ja voivat tehdä sivustostasi Google-hakataulukon. Tällaisilla verkkosivustoilla on ongelmia rankingissa,ja koko prosessi voi tehdä SEO pyrkimykset epäonnistuvat.

Päätelmä

On olemassa monia syitä siihen, miksi hakkeri saisi kiinnostuksen hakkeroida sivustosi.Koko internet on täynnä tietoverkkorikollisia, jotka käyttävät erilaisia ​​resursseja ja käyttäjän turvallisuutta. Koko Internet-kokemusmonista ihmisistä, jotka ovat joutuneet kohtaamaan hakkerit, on hyvin kamala. Esimerkiksi hakkerit voivat paljastaa kuuluisan henkilön henkilökohtaisen elämänjoiden avulla he voivat kaapata Internetistä. Tässä ohjeessa on joitain syitä, miksi hakkerit voivat hakata verkkosivustoasi. Sinä pystytoppia joitakin niistä ja parantaa sähköisen kaupankäynnin verkkosivuston turvallisuutta hakkereita vastaan.

November 28, 2017