Back to Question Center
0

Semalt: Pienyritys suosikkikohteena tietoverkkorikollisille

1 answers:

Asiat olivat tavallisia MNH Platinumissa, joka käsittelee autonvuokrausta. Vähänolivatko he tietoisia siitä, että vain yhden linkin klikkaus todennäköisesti vaarantaisi liiketoiminnan.

Blackburnissa toimiva yritys sai viime vuoden lopulla yhtiön 120000 tiedostoaverkko salattu. Seuraavaksi rikolliset vaativat lunnaita, joiden määrä on 3000 €, jotta tiedostoja voidaan purkaa.

Kaikilla yrityksillä poistaa virus menettämättä tärkeitä tietoja, jotka osoittautuvat mahdottomiksi,organisaatiolla ei ollut vaihtoehtoa kuin maksaa - kloxo ssl install. Yhtiön toimitusjohtaja Mark Hindle totesi olevansa täysin valmisverkkohyökkäykselle, koska sen seurauksena tällainen hyökkäys voisi olla yritykselle.

Tämä tapaus ei ole eristetty, ja ammattilaiset varoittavat, että pienyritykset ovatjotka ovat alttiimpia tietoverkkorikollisuuden uhalle, koska useimmissa tapauksissa ne eivät ole valmiita.

Andrew Dyhan, asiakkaiden menestyspäällikkö Semalt Digital Services, käsittelee tapoja, joilla tietoverkkorikolliset hyökkäävät pienyrityksiin.

Historiallisesti pienet ja keskisuuret yritykset (pk-yritykset) eivät ole tietoverkkorikollisuuden yhteinen tavoitemutta vuonna 2015 Toni Allen väittää, että asiat muuttuivat voimakkaasti. Hallituksen tietoturvaloukkauksista tekemän selvityksen mukaan,75 prosenttia pienyrityksistä ilmoitti hyökkäyksestä vuonna 2012 ja trendit lisääntyivät vuosina 2013 ja 2014..

Tietoturvaan liittyvä Symantecin tilasto osoittaa, että yli puoletSähköpostin kautta vuonna 2012 suoritetut spear-phishing-hyökkäykset vastustivat pienyrityksiä.

Uudella eurooppalaisella asetuksella pk-yritysten tietoverkkojen turvallisuus on kriittisempikoska niillä pyritään suojaamaan asiakastietoja. Äskettäin laadittu asetus tulee voimaan vuonna 2018, ja se voi johtaa siihenorganisaatiota sakotetaan 4 prosenttia vuotuisista tuloistaan ​​tai 20 miljoonaa euroa riippuen siitä, kumpi on suurempi, jotta turvallisuusrikkomukset voivat häiritäasiakkaan tiedot.

Rikolliset pitävät pk-yrityksiä pehmeimpinä tavoitteina, mutta ne ovat kanavia valtavaan palkintoon.

Cyber ​​Streetwise -kampanja, kotitoimiston hallinnoima aloite, korostaa seuraavaakuten pk-yrityksiä uhkaavat suuret tietoverkkohyökkäykset:

Hack-hyökkäys

Hyökkäys tapahtuu, kun rikolliset pääsevät organisaation verkkoon optimoimallaepäsuosittu herkkyys sovelluksessa, mikä helpottaa heidän pääsyn yritystietoihin.

kiristysohjelmat

Tapahtuu, kun haitallinen sovellus paljastuu useimmiten tietojenkalastuksen kauttaSähköposti lukitsee organisaation verkon tiedot. Seuraavaksi rikolliset pyytävät lunnaita 500- ja 1000 euron välilläkäytä salauksen avainta.

Ihmisvirhe

Useimmissa tapauksissa ihminen on kaikkein altis yhteys tietyssä turvaketjussa ja merkittäväosa tietojen rikkomisesta johtuu siitä, että tietoja menetetään tai levitetään väärälle henkilölle. Jopa tavalliset hyökkäyksetvoi olla merkittäviä vaikutuksia tilanteissa, joissa kriittinen henkilöllisyystodistus on mukana.

Palvelunestohyökkäyksen estäminen

Kun organisaatiossa on valtava määrä tietoa palvelimissaan, jota työnnetään ahaitallista kanavaa. Tällaisia ​​hyökkäyksiä voidaan helposti toteuttaa vähäisin investoinnein.

Toimitusjohtaja petos

Se tapahtuu, kun hyökkääjä luonnehtii vanhempi yksilö yrityksen kanssa jokohuijaaminen tai hakkerointi heidän sähköpostitilillään ja pakottaa taloudellisen toimijan, joka suorittaa maksun.

November 28, 2017