Back to Question Center
0

Semalt: roskapostin torjuminen ja välttäminen

1 answers:

Jokainen verkkoyritys joutuu kohtaamaan joukkohyökkäyksiä. Useimmat ihmiset, jotka käyttävät verkkoapäivittäin kohtaavat monia sähköposteja, jotka väittävät tarjoavan tietyn palvelun. Roskapostittajat kohdistavat verkkosivustojen ylemmän admin-paneeleja sekä paljonmuita hyödyllisiä tietoja. Roskapostittajat ovat aiemmin käyttäneet monia käyttäjän salasanoja ja henkilökohtaisia ​​tietoja sekä erilaisia ​​muita näkökohtiavarmistaa, että verkkosivusto toimii asianmukaisesti - amp flexible lifetime super fidelity global equities strategy. Ne voivat myös tuoda sähköisen kaupankäynnin alas, mikä johtaa valtavaan verkkokauppaan. Kaikki SEOponnistelut voivat mennä alas todellisten roskapostin hyökkäysten vuoksi.

Pysyminen roskapostilta voi olla viisas ajatus erityisesti uuden verkkosivuston kohdalla. SeniorAsiakasmenestyspäällikkö Semalt ,Jack Miller, kuvailee tapoja torjua ja poiketa roskapostista:

1. Käytä suojattua sähköpostiosoitetta

Internet-palveluntarjoajasi käytössä olevat turvatoimet ovat välttämättömiä.Esimerkiksi he voivat aiheuttaa käyttäjille mahdollisuuden huijaa tai parantaa roskapostittajien toimintaa. On tärkeää harkita turvallisen käytönsähköpostiosoite. Gmailissa ja Outlookissa on joitain nykyisin turvallisimpia sähköpostiosoitteita. Muut tapaukset voivat varmistaa suojantietokoneella uusimpien vakoiluohjelmien suojausmekanismien avulla.

2. Pidä sähköpostiosoitteesi turvassa

Jokainen roskapostittaja alkaa kerätä kokoelma monia sähköpostiosoitteita..Nämä ovatkohteet, joihin he käyttävät roskapostin hyökkäyksiä. On olemassa erilaisia ​​IT-tekniikoita, joilla käsitellään ja lajitellaan roskapostia. Voit käyttää eri sähköpostiosoitettaosoitteet eri verkkosovelluksiin. Lisäksi on aina olemassa mahdollisuus lisätä useita kansioita nykyiseen sähköpostiosoitteeseesi.Tämä toimenpide voi pitää roskapostiviestit kansioon, jota voit seurata helposti, eivätkä sekoita niitä tärkeään sähköpostiviestiin.

3. Käytä roskapostisuodattimia

Ylhäältä on tärkeää käyttää turvallista sähköpostipalveluntarjoajaa. SähköpostiGmailin tarjoajat sisältävät roskapostisuodattimia, jotka voivat suodattaa joitain parhaita roskapostin hyökkäyksiä. Spa suodattimet tunnistavat ja vievät sähköposteja, jotka ovatroskapostia roskapostikansioon, jossa voit selvittää, kumpi heistä voi palvella sinua.

4. Älä klikkaa linkkejä roskapostissa

Tästä käsityksestä on selvää, että roskapostiviestit sisältävät useita URL-osoitteita eriintehtäviä. Kaikki nämä tehtävät ovat ihmisistä, kuten hakkereista, joilla on kyseenalaisia ​​motiiveja joukkosähköposteja vastaan. Roskapostiviestitsisältävät linkkejä, jotka viittaavat mahdollisesti haitallisiin verkkotunnuksiin. He voivat suorittaa joitakin hack-tehtäviä, kuten uhrin selaimen koukkaamistaetäkäyttäjälle Linux-laitteeseen.

Päätelmä

Internetissä on monia roskapostimuotoja. Monet internetkäyttäjät kokevat roskapostinheidän päivittäistä toimintaa. Roskapostia sisältävät sähköpostit tulevat ihmisiltä, ​​joilla on muita vahingollisia ja pahoinpiteluja uhreja.Roskaposti tuottaa tuhansia käteistä viattomista internet-käyttäjistä. Pidättäminen pois roskapostista voi säästää sähköisen kaupankäynnin vakautta samoin kuinasiakastietojen henkilökohtaisen tietoturvan. Jotkut tapoja torjua ja välttää roskapostia ovat tämän suuntaviivan. Voit hallitaitseäsi sekä sivustosi turvallisuutta roskapostilta. Voit myös pitää roskapostia poissa sivustolta tai asiakkailta.

November 28, 2017