Back to Question Center
0

Semalt selittää kuinka palauttaa sivustosi haittaohjelman jälkeen

1 answers:

Sivustoomistajan eniten herättävät kokemukset ovat heidän verkkosivujensa haittaohjelmia.Tässä tilanteessa kehittäjiä kannustetaan pysymään rauhallisina ja asianmukaisesti toteuttamaan oikeita toimenpiteitä. Frank Abagnale, Semalt Senior Customer Success Manager, tarjoaa vaiheet järjestelmällisesti takaisin hakkeroidun sivuston. Mennään!

Ensinnäkin tarkista tietokoneesi viruksista - commercial truck blue book values. Tämä on valmisteleva askel, joka auttaasulkemaan pois mahdollisuuden ottaa tietokoneesi hyökkäyksen lähteeksi ennen kuin aloitat sivuston palauttamisen. Tässä huomautuksessa skannauspaikallinen tietokone infektioita, haittaohjelmia tai viruksia varten pitäisi olla alkuvaihe. Esimerkki suositellusta virustentorjunnasta on EU-CleanerAnti-Botnet-konsulttikeskuksesta, Saksasta. Aloite auttaa sivuston kehittäjää poistamaan haittaohjelmat ilmaiseksi. Lisäksi tämäneuvottelukeskus välittömästi lähettää lippumäärän ja yhteystietonsa sähköpostitse verkkosivuston omistajalle hakkeroitujen sivustojen tapauksessa.

Toiseksi, kaikki salasanat on vaihdettava. Se on askel, joka takaa hakkeritei voi enää käyttää tietokantaa, verkkosivustoa tai verkkotilaa. Salasanat voidaan hallita web hosting -palvelun asiakasalueelta ja admin-osastoltasivustosta. Lisäksi salasanasuojausta voidaan parantaa pääsyllä web-tilaan turvallisuusprotokollan avulla, kuten Secure File TransferProtokolla (SFTP), vaihtaa salasanoja muissa palveluissa ja valita turvallisimmat salasanat. Oletuslausekkeita ei pitäisi koskaan käyttääadmin salasanat web turvallisuus.

Kolmanneksi, käytä phpMyAdminia verkkosivuston ylläpitäjän salasanan nollaamiseksi..Jos sivuston omistaja ei pystykirjautuakseen sisään sivustonsa admin-osioon hakkerit saattivat vaihtaa salasanan tai poistaa tilisi käytöstä. Tässä skenaariossasalasanoja tietokannoissa on muutettava. Tämä voidaan saavuttaa käyttämällä phpMyAdminia kehittäjille, jotka käyttävät WordPressiä.

Vahinkoa olisi arvioitava seuraavassa vaiheessa, jossa hakkeroidun sivuston palauttaminen tapahtui. Se edellyttääarvioida tilannetta ja suunnitella miten edetä. Määritä tartunnan saaneet tiedostot, kompromissi arkaluonteisista tiedoista ja pääsy niihintietokantaan ja jos muut verkkopalvelimesi sivustot vaikuttavat. Menettely voidaan toteuttaa käyttämällä Googlen Verkkovastaavan työkaluja.

Seuraavaksi palauta varmuuskopio ja tarkista haittaohjelma. Tässä vaiheessa sivuston omistajan pitäisikorvaa haavoittuneet tiedostot tiedostoilla, joissa ei ole varmuuskopiointia. Lisäksi tietokanta on palautettava varmuuskopioinnista, jos se on mahdollistaettä hakkereita, jotka pääsevät tietokantaan, ei voida sulkea pois. Muista vain, että kaksi tärkeää varmuuskopiota ovat Joomla ja WordPress.

Päivitä teemoja, laajennuksia, laajennuksia ja sovelluksia. Hakkerit käyttävät usein turvallisuuttareikää laajennuksissa, pluginissa ja teemoissa. Näin ollen heti, kun varmuuskopiot on palautettu, kaikki tunnetut tietoturva-aukot on suljettava päivittämälläkaikki teemat, laajennukset ja sovellukset. Jokainen plugin vaikuttaa sivuston turvallisuuteen.

Lopuksi työskentelevät sivuston poistamiseksi mustista listoista. Yahoo, Google ja Bing ylläpitävätmustalistoja virusten tartunnan saaneille alueille. Kaikki esimerkiksi Google-mustalle asetetut sivustot rangaistaan ​​alemmalla tasolla tai jopa poistetaanhakemistosta. Näin ollen, kun olet tuonut puhtaat varmuuskopiot ja muuttanut salasanoja, ilmoita hakukoneille poistettavaksi mustista listoista.

Yhteenvetona, sivustojen hyökkäykset ovat osa nykyaikaista online-maailmaa. Jos sivusto onon hakkeroitu, kehittäjät voivat olla järkyttyneitä. Tällä hetkellä on tärkeää pysyä rauhallisena, koska nyt tiedät mitä tehdä ja palauta tehokkaastiNettisivu.

November 28, 2017