Back to Question Center
0

Semalt selittää kuinka suojata sivustosi hakkeroidulta

1 answers:

Internet on laaja resurssi, jolla on rajattomat valmiudet. Tämän seurauksena verkossafoorumi tarjoaa lukuisia tapoja, joilla tuotemerkit ja organisaatiot voivat tavata yleisöään sekä rajoittamaton markkinapaikka.Monet yrittäjät ryhtyvät sähköisen kaupankäynnin lähestymistapaan luomaan verkkosivustoja ja käynnistämään markkinointikampanjoita. Siellä on myösmonet bloggaajista, joilla on lukuisia onnistuneita blogeja verkossa - osteo flex ultra. Sähköisen kaupankäynnin kohteiden ollessa käynnissä niiden turvallisuus on yksi tekijä monien muiden joukossasinun täytyy harkita.

Kun teemme verkkosivustoja, keskitymme palvelun toimittamiseen, asiakastyytyväisyyteen jaUX-valitus. Useimmat markkinointitekniikat, joita sivustot käyttävät yleisesti, ovat hakukoneoptimointi (SEO) -menetelmät, kuten avainsanathaku ja linkitys. Potentiaalinen hakkeri, jolla on verkkosivustoa vastaan, ei ole idea, joka ylittää useimpien ihmisten mielen.

Kun oppii ehkäisemään raa'at hyökkäykset, on tärkeää oppia jotaintekniikoita, jotka voivat estää joitain yhteisiä hakkereita. Nik Chaykovskiy, Senior Customer Success Manager Semalt Digital Services, kiinnittää huomiota yleisiin haavoittuvuuteen ja keinoihin välttää niitä:

  • Tietoantivuosi.

Tämä hyökkäys voi sisältää virheilmoituksia sekä online-lomakkeita. Kun teet sivuston,on tärkeää tehdä nimikentät tyhjäksi tai tyhjiksi. Tämä ominaisuus voi kieltää hakkereelta arvokkaita tietoja, joita he voivat käyttääautomatisoivat hyökkäyksensä. Muissa tapauksissa virheilmoitusten on oltava käyttäjäystävällisiä sanoja. Jotkut virheet voivat antaa hakkereille ajatuksenjärjestelmän heikkous..

  • Tilin lukitus.

Tämä ominaisuus mahdollistaa tilin lukituksen kokeilemalla useita kirjautumisyrityksiä.Jotkut rajoitetut kokeilut sallivat uhrin käyttäjätilille tietoturvahyödyt hakkeriin. Turvallisen salasanan käyttö voi ollatärkeä toimenpide, jota ihmiset voivat käyttää verkkosivustojensa turvallisuuden parantamiseen. Captcha-koodit voivat myös estää automaattiset sisäänkirjautumiset, jotkavoivat tulla botit. He myös varmistavat, että se on todellinen henkilö, joka käyttää sivustoa, ei robotti.

  • Salasanojen monimutkaisuus.

On erittäin tärkeää käyttää turvallista salasanaa erityisesti sivustosi ylläpitäjäpaneelissa.Turvallinen salasana voi estää verkkosivustasi tavallisilta yksinkertaisilta hyökkäyksiltä. Salasanan kaltainen 12345 on epävakaa ja voi johtaa luonnolliseen hyökkäykseen.On tärkeää käyttää salasanankehittäjiä keksimään ainutlaatuinen pass-sana. On myös tärkeää muuttaa salasanaasi. Sinävoi parantaa sivustosi turvallisuutta tällä tavoin.

Päätelmä

Hakkerit löytävät tietä monta tapaa verkkosivuillaan. Jotkutyleisimmät tapoja, joilla hakkerit hakata verkkosivuilla, ovat SQL Injection ja Cross Site Scripting. On tärkeääparantaa sivustosi sekä asiakkaidesi turvallisuutta edellä mainitussa ohjeessa olevien suunnittelumenetelmien avulla.Voit parantaa tapa, jolla verkkosivusto toimii, ja estää hakkeri mahdollisuuden hyökätä verkkosivustoon.Verkkosivuston turvallisuutenne on sivuston ylläpitäjän käsissä. Hakkerit voivat myös varastaa arvokasta asiakastietoakuten luottokortteja. On tärkeää ottaa tämä näkökohta huomioon suunniteltaessa verkkosivustoja.

November 28, 2017