Back to Question Center
0

Semalt: vaiheet Suorita turvaamaan sivustosi hakkerit

1 answers:

Yksi suuri pelko, että sivuston omistajien on elettävä on ajatus siitä, että joku muuttaa heidäntyötä tai pyyhkiä se pois kokonaan. Web-sivuston sisällön rakentaminen kestää kovaa työtä, ja sen on oltava sama suojaamaan sitä.

Säännöllisten varmuuskopioiden tekemisen lisäksi tässä on luettelo Michael Brownin, Semalt Asiakkaan menestyspäällikkö, joka tulee kätevästi varmistamaan sivustosi turvallisuus:

1 - app creation website. Päivitä kaikki alustat ja komentosarjat

Yksi parhaista tehtävistä on päivittää kaikki selaimeen asennetut alustat ja komentosarjatsäännöllisesti. Syynä on se, että näillä työkaluilla on usein avoimen lähdekoodin koodit, jotka ovat saatavilla myös hyvien aikomusten kehittäjillehakkereita. Verkkosivuston hakkerit saattavat huomata koodin etsimällä heikkouksia tai porsaanreikiä, joita he voivat hyödyntää saadakseen pääsyn ja valvonnanNettisivu. Päivittäminen ei vie paljon aikaa loppuun ja auttaa vähentämään näitä riskejä tehokkaasti.

2. Asenna tarvittaessa tietoturva-laajennukset

Varmista, että selaimella on suojausplugins asennettuna estämään hakkereiden yrittämästä pääsy ilman lupaa. Turvallisuussovellukset käsittelevät heikkouksiamikä tahansa alusta ja estää mahdolliset hakkerointitoimet. Vaihtoehtoisesti SiteLock on työkalu, joka kulkee ylimääräisen mailin antamiseen säännöllisestiseurantaraportit sen jälkeen, kun se on hakkeroituja yrityksiä. Jos yrityksen menestys riippuu sivuston moitteettomasta toiminnasta, niin SiteLockon arvokas investointi.

3. Käytä HTTPS: ää

Kun käytät HTTPS-protokollaa, saatat huomata, että selauspalkissa näkyy vihreä signaaliettä yksi on aikeissa antaa arkaluonteisia tietoja verkkosivustolle. Lyhyet kirjaimet ovat tärkeä osoitus turvallisuudestaja että on turvallista antaa pyydetyt tiedot..Jos yrityksen sivusto vaatii kävijöitä antamaan yksityisiä tietoja, sittensen on investoitava SSL-sertifikaattiin. Se tulee lisämaksusta, mutta se menee pitkälle rakentamaan sivuston uskottavuutta ja tekemistäse on turvallisempaa.

4. Parametrisoidut kyselyt

Yleisimmät sivuston hakkerit, joilla on monia sivustoja, joutuvat niihin, jotka liittyvät SQL: ääninjektiot. SQL-injektioilla on merkitystä web-lomakkeissa tai URL-parametreissa, jotka antavat mahdollisuuden syöttää tietoja ulkopuolisiin tietoihin, kun ne ovatjätetään avaamaan. Mitä tapahtuu, on, että verkkosivuston hakkerit lisäävät koodin verkkosivustotietokantaan, joka sallii heidän pääsevän helposti sisäänhaluta. Tämä on ongelma sivuston omistajille, koska heidän on turvattava yksityiset tiedot, joita asiakkaat pitävät luotettavina. parametroidunkyselyt varmistavat, että verkkosivustossa käytetty koodi on kiinteä eikä siten salli lisäyksiä. Verkkosivuston hakkerit pitävät tätä mahdotonta voittaa.

5. Sisältöturvallisuuspolitiikka (CSP)

Toinen yhteinen väline, jota verkkosivustojen hakkerit käyttävät, on cross-script (XXS) hyökkäys. Heidän kauttaan he pystyvät liukastelemaan haitallista JavaScriptiakoodi sivuston sivuille. CSP: n kanssa käytettävä parametroitu strategia, jonka avulla käyttäjä voi määrittää selaimen verkkotunnuksetpitäisi pitää laillisina lähdekoodeina, kun ne saapuvat sivulle riittää. Selain voi sitten jättää kaikki huomiottamuut, jotka eivät sisälly direktiiviluetteloon, joka mahdollistaa muutosten tekemisen verkkosivujen sivuille.

6. Turvalliset salasanat

Ihmiset valitsevat helposti muistansa pitämiensä salasanojen. On kuitenkin pyrittävä ajattelemaan turvallinen salasana.Mitä kauemmin salasana on, sitä parempi. Sen pitäisi käyttää merkkejä, numeroita ja kirjaimia. Ilmeiset salasanat asettavat käyttäjän eheydensivustolla. Samalla tavalla perustetaan sama vaatimus käyttäjille tarkoitetuista salasanoista.

7. Lukitse hakemiston ja tiedoston käyttöoikeudet

Jokaisella verkkosivustolla olevalla tiedostolla ja kansiolla on joukko käyttöoikeuksia ja valvontaa siitä, kuka voi lukea, kirjoittaa tai suorittaa niitä. luovuttaajoka saa käyttöoikeuden kullekin käyttäjälle ja ryhmälle, johon he kuuluvat.

November 28, 2017