Back to Question Center
0

Semaltin osuudet vakuuttavat ideat tarttumaan hyökkääjiin

1 answers:

Jokainen sähköisen kaupankäynnin lähestymistapa tarvitsee uskottavaa turvallisuustasoa. Sivuston omistajalle,Pysy kaukana hakkereista voi olla yksi urasi tärkeimmistä näkökohdista. Useimmissa tapauksissa hakkerit kohdistivat sivustoja päästäkseen poisadmin panel -ohjaus sekä asiaankuuluvat tiedot yrityksen verkkosivuilta. Nämä tiedot voivat sisältää arvokasta asiakastietoa sekäluottokorttitietoja.

Varmuuskopiointi sivustostasi voi olla hyvä asia - cheapest virtual machine hosting. Voit aina saada paluunjos koko prosessi hajoaa alas. Asiakkaidesi tietoturva on yrityksen verkkosivustosi käsissäadmin. Tällöin annat koko hakukoneoptimoinnin tehtävän ja prosessien nousevan alas.

Jack Miller, Senior Customer Success Manager Semalt ,kuvataan joitain tapoja suojata sivustosi hakkereilta:

Käytä suojattuja salasanoja.

Yksi helpoimmista tavoista varmistaa sivustosi turvallisuus on käyttääsuojatut salasanat. Jokainen hakkeri alkaa yrittää keksiä salasanaa. Yleiset salasanat kuten 12345 ovat epävarmoja ja voivat olla jonkunhelppo arvailla. On myös järkevää olla käyttämättä sanoja, joita joku voi arvata. Jokainen, joka käyttää sivustoasi, tarvitsee suojatun salasanan.Heikko salasana lisää sivustosi haavoittuvuutta hakkereille.

koodaus..

Eräät huonosti koodatut verkkosivustot ovat alttiita joistakin halvista hyödykkeistä. Suunnittelussasivustoosi, on tärkeää käyttää koodausrakennetta, joka ei voi sallia läpäisyä eri päistä. Hyvä esimerkki on PHP-sivustot.Nämä sivustot ovat niin epävarmoja, että lähes kaikki, joilla on Linux-laite, voivat varmasti päästä tietokantaan. Lisäksi yksinkertaiset työkalut, kuten Havij taiSelaimen toteutuskehys (BeeF) voi päästä tietokantaan etänä ilman tarvetta käyttää ylläpitäjän salasanaa.

Käytä HTTPS: tä.

URL-osoitteiden pintakerroksen suojaus voi suojata käyttäjiltäsi joitainhelpoin hakata yrittää. HTTPS voi auttaa henkilöä turvaamaan luottamuksellisia henkilökohtaisia ​​tietoja verkkosivustolle. Tämätietoturva ei ole mahdollista muiden online-isännöintiprotokollien kanssa. On myös tärkeää herkistää kävijöitä tällaisesta turvallisuudesta.

Käytä suojausliittimiä.

Web-sivuston hosting ja automatisointi SEO, on joitakin plugins, jotka voivatvarmista sivustosi toiminta. Esimerkiksi jotkut ihmiset saattavat käyttää BulletProof Security -työkalua tai jopa iThemes Security -ohjelmaa. Nämä työkalut voivatlajitella kaikki haavoittuvuudet, joita esiintyy missä tahansa alustassa tai sovellusohjelmointiliittymässä.

Päätelmä

Verkkosivuston ja sen asiakkaiden turvallisuus luottaa hänen kykynsä pysyä poissahakkereita. Hakkerit voivat kohdistaa sivustoja useisiin tekijöihin. Ensinnäkin he voivat kuulua kilpailijayritykseen, joka yrittää tuoda sivustosialas. Muissa tapauksissa he voivat olla henkilöitä, joiden aikomukset ovat epäselviä, mutta jotka luottavat häiritsemään yrityksen tapaan.Tämän seurauksena se voi olla olennainen osa pysyä poissa hakkereilta, erityisesti sivuston näkökulmasta. Tämä opas voi auttaa sinua saavuttamaankun teet sivustosi turvallisuuden vahvaksi. Lisäksi asiakkaasi voivat pysyä turvassa.

November 28, 2017