Back to Question Center
0

SEO & Content Marketing - Semalt jakaa eron, jonka tarvitset oppia

1 answers:

Missä tahansa verkkokaupassa digitaalinen markkinointi voi olla kasvava asiakaskuntapohja.Esimerkiksi internetmarkkinoijat käyttävät välttämättömiä tekniikoita, kuten hakukoneoptimointi (SEO) tai sisällön markkinointi. Kuitenkin,tietäen ero SEO ja sisältö markkinointi ei välttämättä ole kovin helppoa. Näiden kahden menetelmän välillä on monia yhtäläisyyksiäasiakkaiden hakemisesta verkossa. Tarkemmin sanottuna SEO on olennaisesti sisällön markkinointia. Samaan aikaan sisällön markkinointi koskee myös SEO.

Sekaannuksen helpottamiseksi asiakkaan menestyspäällikkö Semalt ,Lisa Mitchell, on luettelo eri tavoista selittää SEO: n ja sisällön markkinoinnin välisiä suhteita.

SEO: n ja sisällön markkinoinnin välinen ero

SEO ja sisältömarkkinointi ei ole yleensä integroitu. Ei ole väliä kuinka paljon nämäkaksi tekijää näyttävät yhdistyvän yhteen, jotkin niiden näkökohdat eivät ole päällekkäisiä. Yksi suurimmista virheistä sisällön markkinoijat uskovat sisällönmarkkinointi poistaa tarpeen SEO. Tämä idea voi johtaa henkilön harhaan ja johtaa sivuston sijoitukseen huonosti, koska se ei seuraajotka on suunniteltu kullekin niistä.

Tämä virhe on ilmeinen siitä, miten ihmiset liittyvät eri näkökohtiinkussakin niistä. Esimerkiksi SEO tarkoittaa digitaalisia markkinointitekniikoita, kuten asianmukainen hakusanan haku, sisällön luominen, sosiaalinenmedia markkinointi, linkitys ja sivuston suunnittelu muiden parametrien yläpuolella..Toisaalta sisällön markkinointi käsittää vain sisällön luomisen.Se on yksi Googlen verkkosivustojen sijoittamismenetelmistä ottamalla mukaan esimerkiksi sisällöllistä sisältöä, blogikirjoitusten pituutta, viruksellisia pk-yrityksiäsamoin kuin osa SEO-alueista.

Miten SEO ja sisällön markkinointi liittyvät

SEO- ja sisältömarkkinoinnin katselu erillisiksi kokonaisuuksiksi voivat luoda vääränvaikutelma näistä kahdesta. Ensinnäkin, SEO on osa sisällön markkinointia, mutta ei täysin. Tämä tosiasia on ilmeinen mmsisällön sijoittaminen, sisällönkuvauskentät ja meta-kuvaus, sosiaalisen median linkitys sekä avainsanan valinta ja kehittäminen. Siksi jotkutnämä näkökohdat liittyvät, mikä tekee kahdesta tehokkaimmista Internet-markkinointitekniikoista vuosikymmenellä.

Jokaisella SEO tai sisällön markkinoinnin osa-alueella on tekniikkatoinen. Jotta voit vähentää sekaannusta, SEO ja sisältömarkkinointi ovat jossain määrin erilaisia. Esimerkiksi:

  • SEO kattaa kapean taajuuden sisällön luomisen ja lähettämisen osaltakuin sisällön markkinointi. Se sisältää enemmän teknisiä näkökohtia verkkosivuston ylläpidosta. Samalla sisällön markkinointiin liittyy kehitystäsisältöä, joka edellyttää SEO-verkon näkyvyyttä.
  • SEO ja sisällön markkinointi ovat erilaisia. Esimerkiksi SEO tarkoittaaautomatisoimalla tietyn sisällön markkinoinnin teknisiä näkökohtia. Ainoa tapa, jolla markkinointi on järkevää, on sovelluksen avullaSEO-tekniikat.

Päätelmä

Jokainen online-sivusto onnistuu voittamaan kilpailunsa, sekä SEOja sisällön markkinointi on oltava. Esimerkiksi SEO on monia malleja ja teknisiä ominaisuuksia, jotka sisällön markkinoinnin on toimittavaoptimaalisesti. Muissa tapauksissa SEO on riippuvainen vain sisällön markkinoinnissa käytettävissä olevista tiedoista. Eroa ja tietämystämikä voi olla välttämätöntä online-onnistuessa. Tuloksena molemmat online-markkinointitekniikat ovat riippumattomia ja voivat auttaa sijoittamaansivusto korkealla hakukoneissa Source .

November 27, 2017