Back to Question Center
0

Simple Tricks From Semalt Tämä tekee WordPress sivustosi niin turvallinen kuin mahdollista

1 answers:

Internet tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia moninkertaispiirin hoitajillesähköisen kaupankäynnin verkkosivustoja toteuttamaan pyrkimyksiään. Esimerkiksi useimmat yritykset käyttävät sähköisen kaupankäynnin lähestymistapaa, johon liittyy moniaupsides ja downsides. Esimerkiksi sivustoihin kohdistuu hakkereita. Hakkerit kompromissivat tietoverkkoratkaisuja monin tavoin, mikä mahdollistaa senheidät saamaan luvatonta pääsyä useisiin sähköisen kaupankäynnin kauppoihin sekä poistamaan asiaankuuluvat asiakastiedot - flexo con pinza led. Pysy turvassanämä tietoverkkohyökkäykset, sinun on ymmärrettävä, miten he työskentelevät.

WordPress on tyypillinen sisällönhallintajärjestelmä. Esimerkiksi WordPressomistaa noin 24% kaikista Internet-sivustoista maailmanlaajuisesti. Heillä on tämä ulottuvuus monista tekijöistä, jotka näyttävät suosivan heidän liiketoimintamalliaan.WordPressillä on monia työkaluja ja lisäosia, joiden avulla käyttäjät voivat automatisoida monia SEO- ja Internet-markkinointitekniikoita. Kuitenkin, kuten monet ihmisetkäytä WordPressia heidän verkkosivujen tarpeisiin, hakkereita ja muita tietoverkkorikollisuutta uhkaamaan myös WordPressin kultakaivoksen. WordPress on tunnettu ja nopea, mikätekee hakkeroimalla sen tai joitakin sen laajennuksia helppoa. Hakkeri voi käyttää paljon tietoja mistä tahansa sivustosta ilman omistajan suostumusta.

Oliver King, The Semalt Customer Success Manager, paljastaa seuraavat vinkit WordPress-tietoturvan parantamiseksi sivuston luomisessa:

Pysy ajan tasalla

Turvallisen virustentokoneen käyttö voi pitää tietokoneesi vapaaksi monista madoista ja viruksista..On tärkeää varmistaa, että koneesi ohjelmistot ovat oikeita ohjelmia ja varmistavat, että ne tekevät todellisia tehtäviään. Ole kilttipoista heti kaikki haittaohjelmat, joiden alkuperä on tuntematon. Samaa toimenpidettä sovelletaan myös selaimiin. Älä anna mitäänplugin toimimaan selaimessasi. Ne voivat sisältää skriptit, jotka tekevät hauskoja muutoksia tietokoneellasi.

Vältä roskapostia ja tietojenkalastelua

Älä napsauta mitään linkkiä roskapostiviestissä. Nämä linkit suorittavat joitain yhteisiä ristinsivuston hyökkäyksiä. Ne voivat myös sisältää liitteitä, joilla on troijalaisia. Yleinen tapa houkutella kauppiaita julkaisee yleensä listan asana-asiakirja, jolla on troijalaisia. Koska onnellinen ostaja avaa tiedostoa sen sisällön tarkastelemiseksi, se paljastaa viruksen tartuttavan kokotietokone. Monet ihmiset menettävät arvokasta tietoa tällä tavalla. Hakkeroidut salasanat voivat myös suorittaa lukuisia petollisia liiketoimiarahanpesu.

Päätelmä

Suunnittelemme useimpia verkkosivustoja, mutta käyttökokemus sekä loppukysymys ovat tavallisestimeidän motiivimme. Monet sivuston kehittäjät keskittyvät SEO ja tehdä asiakkaan läpi ostoprosessin helposti. Emme kuitenkaan kerrohakkeri mielessä. Tämän seurauksena WordPress-verkkotunnuksissa esiintyy yli 90987 hack-hyökkäystä joka minuutti. On tärkeääoppia tämä menettely sekä tehdä sivuillamme turvallinen ja hakata todisteita. Voit tehdä sivustosi turvaksi yksinkertaisista WordPress-hakkereistakuten salasanakeinottelu sekä muut hakkeriyritykset tämän oppaan avulla. Web-sivustosi ja asiakkaidesi tietoturva voivat säilyäTarkista. Lisäksi turvallinen verkkosivusto toimii hyvin SERP: ssä, joten SEO ja markkinointitoimet tuottavat hedelmiä.

November 28, 2017