Back to Question Center
0

Suojaa HTML-sivusto hakkereilta käyttämällä käteviä vinkkejä semaltista. Se on yhtä helppoa kuin ABC!

1 answers:

1. Pidä kaikki ohjelmistot päivitetty

Artem Abgarian, Senior Customer Success Manager Semalt ,uskoo vakaasti, että ohjelmiston päivittäminen on yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka auttavat suojaamaan verkkosivustoa hakkereiden hyökkäyksiltä.Jotkut yritykset julkaisevat säännöllisiä korjaustiedostoja ja päivityksiä korjaamaan vikoja ja virheitä aiemmissa laajennuksissaan. Varmistamalla, että he korjata kaikkivirheitä ja reikiä koodilla, nämä yritykset vähentävät ohjelmiensa hyökkäyksiä. Siksi niin kauan kuin sivusto varmistaa sensillä on uusimmat laajennukset, jotka tukevat sitä, sillä on taattu samat suojausominaisuudet - peterburi tee 81a poquito. Sama koskee sivuston omistajia, jotkakäytä kolmannen osapuolen laajennuksia. Varmista, että he seuraavat heidän päivitystään ja varmistavat, että he pysyvät ajan tasalla milloin tahansa. Sivustoomistajan on poistettava kaikki laajennukset, joita ei enää käytetä tai jotka ovat välttämättömiä, koska ne toimivat istuinkaappeina, joita hakkerit voivat löytää jahyökkäys.

2. Rakenna turvatasoja sivustolla

Verkkosivuston ensimmäinen puolustuslinja on Web Application Firewall.Sen tarkoitus on tarkastaa saapuva liikenne ja merkitä epäilyttävät pyynnöt. Lopulta sivusto ei ole verkkohyökkäysten ulottuvillaja roskapostia. Aiemmin Web Application Firewalls oli laitteistolaitteiden muodossa. Kuitenkin Security-as-a-palveluyritykset(SECaaS) ovat hyödyntäneet pilviteknologiaa halvemmaksi tavaksi tarjota verkkosivuston turvallisuutta, joka on aiemmin löydetty yrityksen tason asetuksista yksin.Piloteknologian avulla jokainen yritys voi vuokrata "Web Application Firewall" ilman ylimääräisiä kuluja, kuten omistamisen omistustahosting-palvelin. Näillä plug-and-play-palveluilla on automatisoitu ominaisuus, joka suorittaa tarvittavat prosessit omistajan puolesta. Nämäpilvipohjaiset WWW-sovellusten palomuurit täyttävät tyhjää, kun toinen palveluntarjoaja epäonnistuu..

3. Vaihda HTTPS: ään

Hyper Text Protocol Secure on turvallinen tietoliikenneprotokolla, jota käytetään vaihtamaanyksityisiä tai arkaluonteisia tietoja. HTTPS-palvelun käyttäminen viestinnän tekemiseen verkkosivuston ja selaimen välillä lisää lisämaksuasalauskerros Transport Layer Security (TLS) tai Secure Sockets Layer (SSL). Se on lisäetu omistajaan sellaisenaansuojaa niitä hakkerointiyrityksiltä ja verkkosivuilta, koska se osoittaa käyttäjille, että yritys omistaa tietonsa suojelemisen.

Kaikki verkkotapahtumat suoritetaan HTTPS-alustalla. Loput verkkosivustosta onHTTP oletuksena. Tämä voi kuitenkin muuttua, koska Google lisäsi äskettäin, että ne aloittaisivat HTTPS: n käyttämisen hakusuoritustekijänätarkoittaa, että useimmat sivustot tekevät muutoksen toivossa parantaa niiden sijoitusta SERP.

4. Käytä vahvoja salasanoja ja vaihda niitä säännöllisesti

Hakkerien käyttämien raa'asti hyökkäysten määrä on hälyttäväyrittää arvata käyttäjän salasanoja. Yksi tapa suojella itseään tällaisilta on käyttämällä vahvoja ja ainutlaatuisia salasanoja. Se on välttämätöntänäitä ominaisuuksia sovelletaan hallinnoijalle, verkkosivustojen palvelimille ja tietokannan salasanoille. Sinun pitäisi luoda salasana, joka käyttää sitäeri merkkejä ja vähintään 12 merkkiä pitkä. Lopuksi käyttäjien on vaihdettava salasanoja eri sivustoille, jotta yksi on kaksinkertainenturvallista. Salatut salasanat toimivat paremmin, koska hakkereiden on vaikea saada salasanat onnistuneiden rikkomusten jälkeen.

5. Tee hallintakansioista vaikea paikkaan

Hakkerit hyökkäävät lähdeluetteloihin hakeakseen sivuston tietoja. Käyttämälläskriptit, jotka indeksoivat tämän tiedon läpi, niiden painopiste siirtyy yrittämällä syöttää siellä olevat kansiot turvallisuuden vaarantamiseksi. Nettisivuomistajan tulisi varmistaa, että hakemistoissa käytetyt nimet tunnetaan vain verkkovastaaville.

November 28, 2017