Back to Question Center
0

Turvallisuus WordPress-sivustossa - Opasta Semaltilta

1 answers:

WordPressiin on luotu monia sähköisen kaupankäynnin verkkosivustoja. Eri ihmiset ihmettelevätsuorittaa eri hakkerit, jotka voivat tulla eri WordPress-sivustoissa. Ystävällisin terveisin, internet on täynnä ihmisiä, joilla on kaikkierilaisia ​​haitallisia tekoja. Roskapostituksesta huijaukseen on selvää, että hakkerit voivat sitten kohdistaa verkkosivustosi ja toteuttaa joitain pahojaanaikomus toimia - hostgator cloudlinux. Yleensä hakkerit näyttävät olevan henkilöitä, jotka ovat kiinnostuneita SEO-kampanjastasi tai muuhun kampanjaan, jota olet tekemässä.Sen sijaan he päätyvät toteuttamaan joitakin erittäin suuria hakkereita.

Tyypillisiä hakkereita voi olla ristisivustojen komentosarjat (XSS), tietojenkalastelu, henkilökohtaisen varastaminentiedot sekä petolliset siirrot. Monet ihmiset ovat ottaneet miljoonien asiakkaiden luottokorttitiedot vain menemään ja tekemäänsiirtää selän taakse. Muissa tapauksissa he voivat tuoda verkkosivuston alas ja tervehtiä ihmisiä hauskoilla asioilla käyttäjätunnuksellaan.Tämän seurauksena WordPress-sivuston ja asiakkaidesi turvallisuus on erittäin riippuvainen siitä, kuinka valppaasti olet.pitää nämä hakkerit pysyvästi.

Artem Abgarian, Senior Customer Success Manager Semalt Digital Services, esittelee joitain hack-proof-temppuja, jotka voivat suojata verkkosivustosi hakkereilta:

1. Käytä suojattuja kirjautumissivuja.

WordPress-sisäänkirjautumissivu ei yleensä ole kovin turvallinen. Apätevä hakkeri, on mahdollista raa'asti tehdä tietosi tietokannasta verkkosivustosta kyseisestä sisäänkirjautumissivusta. Kun teetWordPress-sivusto, on tärkeää harkita a / wp-kirjautumisen lisäämistä..php tai / wp-admin / verkkosivuston verkkotunnukselle, jonka suojaat. Tämä toimenpide voiestää tällaisen tulon sekä muita halpoja hyökkäyksiä. Turvallisten salasanojen käyttäminen voi myös auttaa sivuston järjestelmänvalvojan paneelissa olevan korkeallaturvallisuus. Tämän seurauksena vältä yhteisiä salasanoja kuten 12345 tai salasana helposti arvaamaan.

2. Salaa tiedot SSL: n avulla.

Tämä suojauskerros varmistaa, ettäSelaimen ja palvelimen väliset tiedot ovat turvallisia. Tämän seurauksena hakkeri voi olla vaikea purkaa tietokannassa olevia tietoja.Nimen ja numeron sijaan hakkeri täyttää koodin.

3. Ota käyttöön 2-tekijän todennus.

Yksi tapa varmistaa sinun tietoturvaasiakkaat ovat kautta 2fa. Jotkut onnistuneista hakkereista päätyvät saamasta salasanoja monille tileille. Kuitenkin 2-tekijän todennuslisää toinen suojauskerros yhtälöön. Tämän seurauksena salasana itse ei ole riittävä. Käyttäjän luoma koodi on oltava käytettävissämatkapuhelimen tekstiviestistä, joka ei välttämättä ole tietoja hakkereilla.

Päätelmä

Hakkerit muodostavat pohjan useimmille verkkorikoksille, jotka kohtaavat yhteiskuntamme tänään. Jokaverkkoyritys joutuu hakkumenetelmään tai huijaustoimintaan. On erittäin tärkeää, että verkkosivustojen ohjelmoija varmistaa, ettähakkereilta suojautuminen on oltava valppaana ja varmistettava, että he pysyvät turvassa näiltä hyökkäyksiltä. Sähköisen kaupankäynnin turvallisuussivusto on kätesi. Nämä ohjeet tarjoavat joitain hakkuroitavia menetelmiä, jotka voivat parantaa sivustosi turvallisuutta. Joissakin tapauksissa,sivustosi suojaaminen hakkereilta voi varmistaa, että Hakukoneoptimoinnin (SEO) ponnistelut tuottavat hedelmiä, koska Google ei merkitsesivustosi turvattomaksi.

November 28, 2017