Back to Question Center
0

Web-sivuston hakkeroinnin ylläpito baarissa Acunetixilla: Käteviä vinkkejä kaikilta sivuston omistajilta

1 answers:

Tietoverkkorikollisuus ja täsmällisempi hakkerointi on ollut nousussa. Hakkerit saavatälykkäämpiä ja hienostuneempia heidän sairaassa pelissä. Raportit ovat osoittautuneet osoittamaan, että ne eivät toimi yksilöinä vaan pikemminkin atiivis hakkerointiyhteisö. Täällä he lähettävät ja jakavat uusia web-sovellusten tunkeutumisjärjestelmiä, jotka on tarkoitettu antamaan sinulle unettomia öitä.Jäsenyys näihin sivustoihin ja foorumeihin on yksinomainen vain muutamille - allein umziehen.

Joka päivä olet lukenut uuden hakkerointi-hyökkäyksen, jossa on hyvämaineisen verkkosivuston sivutovat saaneet haittaohjelmia. Nämä hyökkäykset kääntävät verkkosivuston laukaisualueeksi. Jokainen, joka vierailee hakkeroidulla verkkosivustolla, on suuressa vaarassasaada heidän tietokoneensa tunkeutuneet.

Miksi tietoverkkorikollisuus kasvoi? No, vastaus on yksinkertainen; verkon käyttöönottopohjaiset teknologiat sähköisen liiketoiminnan johtamiseen ovat luoneet täydellisen kasvatusalustan hakkereille. Nämä hakemukset sallivatliiketoiminta yhdistää saumattomasti asiakkaiden ja tavarantoimittajien kanssa, aiemmin tunnistamattomia tietoturvauhkia on syntynyt.

Syyt siihen, miksi hakkerit ovat kohdistaneet verkkosivustosi, voivat olla monia. IgorGamanenko, Semalt Digitaaliset palvelut, tarjoaa tarkastella muutamia, sitten kuvata tapa suojella itseäsi.

Salaus arkaluonteisten tietojen poistamiseksi

Kaikki verkossa toimivat yritykset joutuvat olemaan web-sovelluksia, jotka vaihtelevatostoskorisi, kirjautumissivut, lähetyslomakkeet, dynaaminen sisältö ja muut räätälöityjä verkkosovelluksia. Nämä web-sovellukset on suunniteltuauttaa kävijöitä luomaan, esittämään ja noutamaan luottamuksellisia tietoja, jotka on tallennettu tietokantaan..

Koska yrityksesi toimii 24/7, kuka tahansa mistä tahansa maailmasta voi surffaillasen läpi. Valitettavasti jokainen epävakaa web-sovellus tarjoaa avoimen oven hakkereille. Jos he pääsevät tietokantaan,sitten olet suuri vaiva. Asiakkaidesi henkilökohtaiset ja luottokorttitiedot voisivat myydä tai altistua muulle maailmalle. satojayritykset ovat menettäneet oikeudellisia taisteluja tämän arkaluonteisen tiedon altistamisen tai varastamisen vuoksi. Toiset ovat sulkeutuneet. Kaikki ovat menettäneetsidosryhmien ja asiakkaiden luottamus.

Tietojen tallentamisen estäminen

Älä oleta, että koska tietokanta on offline-tilassa ja turvallinen, voit turvallisesti hakkeroida.Sivustosi voi olla hakkeroitu hämätä käyttäjiä vierailemalla "vaarattomilla" linkillä, jotka on ohjattu verkkosivuillesi. Näin he tekevät sen: heinjektoi koodi verkkosovelluksiisi niin, että käyttäjä siirtyy uudelleen tietojenkalastelupalstalle, jota sitten käytetään pankkihakemuksen hakemiseentilin tiedot. Kaikki verkkosivut, jotka on todettu phishing (vaikka olet vain uhri), on vastuussa oikeudenkäynnistä. Kallis.

Kaapelien väärinkäytön hakkerointi

Kaistanleveys voi olla kallis hyödyke. Jotain, jota hakkeri haluaisi käyttäälaittoman liiketoiminnan harjoittaminen, kuten laittoman sisällön jakaminen. Kun liittovaltion viranomaiset joutuvat koputtamaan, sinäkin olette joitainselittää tehdä.

Kuten on selvää, sivustosi voi hakata mistä tahansa syystä. Usko tai äläjotkut hakkerit tunkeutuvat sivustoosi vain SEO-tarkoituksiin? Queer, eikö?

Acunetix suojaa sinua

Suojaa itsesi hakkereilta käyttämällä Acunetixia. Monimutkaisia ​​SQL-injektioita ja ristiinsivustojen komentosarjojen hyökkäykset, kuten YK: n verkkosivustolla, United Statedin kotivaltiovarainministeriössä, Yahoo: ssä ja Yhdistyneessä kuningaskunnassaVirkamies olisi voitu estää käyttämällä Acunetixia. Kokeile sitä tänään. Olet turvallinen.

November 28, 2017